Will Smith kommentoi vaimonsa Jada Pinkett Smithin tekemiä paljastuksia parin liitosta

Will Smith on rikkonut hiljaisuuden koskien vaimonsa kohupaljastuksia.

Lokakuun puolivälin tienoilla Worthy-elämäkertakirjansa julkaisevan yhdysvaltalaisnäyttelijä Jada Pinkett Smithin ja hänen puolisonsa, näyttelijä Will Smithin liitto nousi edellisviikolla otsikoihin, kun Pinkett Smith kertoi parisuhteensa Smithin kanssa loppuneen jo vuonna 2016, vaikka pari on paperilla yhä naimisissa.

Avioliittopaljastus selvisi videosta, joka julkaistiin ennakkoon NBC Newsin erikoisohjelmasta, jossa Hoda Kotb haastattelee Pinkett Smithia. Pinkett Smith kertoo asiasta myös elämäkertakirjassaan.

Will Smith on nyttemmin rikkonut hiljaisuuden koskien vaimonsa tekemiä paljastuksia parin liitosta. Smith kuvaili The New York Timesille sähköpostitse, että paljastukset ikään kuin herättivät hänet, ja että hänen vaimonsa on "paljon sitkeämpi, älykkäämpi ja myötätuntoisempi kuin hän oli ymmärtänyt".

Smith kirjoittaa The New York Timesille, että kun jonkun kanssa on viettänyt yli puolet elämästään, "iskee eräänlainen tunnesokeus", jonka vuoksi ihminen saattaa "helposti menettää herkkyyttensä" tulkita kumppaninsa pieniä eleitä ja piiloviestejä.

Pinkett Smith kertoo NBC Newsin erikoisohjelmassa hänen ja Smithin avioliiton rikkoutuneen "useiden syiden takia". 

– Luulen, että vuoteen 2016 mennessä me kumpikin olimme vain lopen uupuneita yrittämään. Luulen, että olimme kumpikin tavallamme jumissa omissa fantasioissamme siitä, mitä ajattelimme, että toisen tulisi olla. 

Pinkett Smithin mukaan hän olisi aikoinaan tehnyt lupauksen, jonka mukaan hänelle ja Smithille ei tulisi koskaan syytä erota. Näyttelijän mukaan hän "ei ole vain pystynyt rikkomaan tuota lupausta" tähän mennessä. 

Pari on ollut naimisissa vuodesta 1997 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat