Jada Pinkett Smithilta lisää paljastuksia: Will Smithin lyömäksi joutunut Chris Rock pyysi treffeille

Jada Pinkett Smithin mukaan Chris Rock pyysi häntä deiteille.

Kun ajatellaan näyttelijäpariskunta Jada Pinkett Smithia ja Will Smithia  sekä koomikko Chris Rockia, nousee monen mieleen ensimmäisenä vuoden 2022 Oscar-gaalassa nähty surullisenkuuluisa välikohtaus, kun Will Smith marssi kesken gaalan lavalle ja löi Jada Pinkett Smithista vitsiä heittänyttä Chris Rockia kasvoihin.

Jada Pinkett Smithin ja Chris Rockin historia ulottuu kuitenkin pidemmälle kuin vuoden 2022 Oscar-gaalaan. Pinkett Smith julkaisee lokakuun puolivälin tienoilla Worthy-elämäkertakirjansa, jossa näyttelijä muun muassa paljastaa Rockin pyytäneen häntä treffeille.

People kysyi Pinkett Smithilta lisätietoja Rockin treffipyyntöön liittyen. Näyttelijä alusti tapahtunutta kertoen, että lehdet tapaavat kesäisin kirjoittaa hänen ja Will Smithin olevan aikeissa hakea avioeroa.

Ja sinä nimenomaisena kesänä Chris luuli, että olimme eroamassa. Näin ollen hän soitti minulle ja hän sanoi: "Haluaisin viedä sinut ulos", Pinkett Smith kertoi Peoplelle.

Näyttelijä kertoi kysyneensä Rockilta, mitä tämä oikein tarkoitti.

– Hän vastasi: "Ettekö sinä ja Will ole eroamassa?". Sanoin, että emme, Chris, ne ovat vain huhuja. Hän oli järkyttynyt ja pyysi kovasti anteeksi. Siinä se oli, Pinkett Smith jatkoi.

Jada Pinkett Smithin ja Will Smithin liitto nousi äskettäin otsikoihin, kun Pinkett Smith kertoi, että hän ja Smith olisivat eläneet "täysin erillisiä elämiä" jo vuodesta 2016 lähtien.

Asia selvisi videosta, joka julkaistiin tulevasta NBC Newsin erikoisohjelmasta, jossa Hoda Kotb haastattelee Pinkett Smithia koskien tämän tulevaa elämäkertakirjaa.

Klipissä Pinkett Smith kertoo, ettei pari ole kertonut erostaan aiemmin julkisuuteen, koska "he eivät olleet vielä valmiita" ja yrittivät Pinkett Smithin mukaan vielä selvittää keskenään suhteensa tilaa.

Pari on ollut naimisissa vuodesta 1997 lähtien ja Pinkett Smithin mukaan heidän avioeronsa ei ole vielä virallinen.

Lue myös:

    Uusimmat