Tätä mieltä Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin lapset ovat vanhempiensa suhteeseen liittyvistä kohupaljastuksista

Lähde kertoo, mitä Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin lapset tuumaavat vanhempiensa suhdetta ympäröivästä kohusta.

Tänään 17. lokakuuta Worthy-elämäkertakirjansa julkaisseen yhdysvaltalaisnäyttelijä Jada Pinkett Smithin ja hänen puolisonsa, näyttelijä Will Smithin liitto nousi edellisviikolla otsikoihin, kun Pinkett Smith kertoi parisuhteensa Smithin kanssa loppuneen jo vuonna 2016, vaikka pari on paperilla yhä naimisissa.

Entertainment Tonight -lehden lähteen mukaan parin lapset Jaden Smith, 25, ja Willow Smith, 22, toivovat yksityisyyttä kohun keskellä. Lähteen mukaan sisaruksista "tuntuu pahalta isänsä puolesta viimeaikaisten otsikoiden vuoksi".

He tietävät, että (Will Smith) on käynyt läpi paljon viime aikoina, eikä tämä auta asiaa, lähde sanoo viitaten Jaden ja Willow Smithiin sekä Trey Smithiin, 30, joka on Will Smithin poika hänen edellisestä liitostan Sheree Zampinon kanssa.

– He toivovat, että osa perheensä yksityisistä asioista pysyisi yksityisinä, lähde lisää.

Lähde kertoo myös, että Will Smith on käsitellyt tilannetta yrittäen pysyä kiireisenä ja viettäen aikaa ystäviensä ja lastensa kanssa. Lähteen mukaan näyttelijä pyrkii siihen, ettei antaisi "ulkopuolisen melun" vaikuttaa häneen.

– Will rakastaa Jadaa ja tuntuu, että hän on aina tukenut häntä ja tulee aina tukemaan. Hän on yrittänyt olla tukena samalla, kun on  huolehtinut itsestään, lähde sanoo.

Jada Pinkett Smithin tekemä paljastus hänen ja Will Smithin parisuhteen tilasta selvisi videosta, joka julkaistiin ennakkoon NBC Newsin erikoisohjelmasta, jossa Hoda Kotb haastattelee Pinkett Smithia. Pinkett Smith kertoo asiasta myös elämäkertakirjassaan.

Pinkett Smith kertoo NBC Newsin erikoisohjelmassa hänen ja Smithin avioliiton rikkoutuneen "useiden syiden takia". 

– Luulen, että vuoteen 2016 mennessä me kumpikin olimme vain lopen uupuneita yrittämään. Luulen, että olimme kumpikin tavallamme jumissa omissa fantasioissamme siitä, mitä ajattelimme, että toisen tulisi olla. 

Pinkett Smithin mukaan hän olisi aikoinaan tehnyt lupauksen, jonka mukaan hänelle ja Smithille ei tulisi koskaan syytä erota. Näyttelijän mukaan hän "ei ole vain pystynyt rikkomaan tuota lupausta" tähän mennessä. 

Pari on ollut naimisissa vuodesta 1997 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat