Jada Pinkett Smith avautuu vihamielisyydestään Will Smithiä lähestyneitä naisia kohtaan: "Tiedän kuka olen"

1:32
Will Smith kertoo avioliitostaan Jada Pinkett Smithin kanssa

Jada Pinkett Smith kertoo avoimesti epävarmuudestaan, jota hän on tuntenut avioliitossaan Will Smithin kanssa. 

Näyttelijä Jada Pinkett Smith ylläpitää Facebookissa suosittua keskusteluohjelmaansa Red Table Talk, jossa Pinkett Smith on puhunut avoimesti useista erilaisista aiheista. 

Ohjelman tuoreessa jaksossa 47-vuotias Pinkett Smith avautui ohjelman uusimmassa jaksossa naisista, jotka ovat "astuneet rajan yli" hänen aviomiehensä Will Smithin suhteen. 

– Ehkä kerran tai kahdesti olen saattanut olla vähän vihamielinen kun olen tuntenut, että ihmiset ovat astuneet rajan yli ja olleet epäkunnioittavia, Pinkett Smith kertoo. 

– Tiedän kuka olen. Ja mikä tärkeintä, hän tietää kuka olen, eikö niin?

Pinkett Smithin äiti Adrienne Banfield Norris pohti puolestaan, että onko vastuu asiasta enemmän miehillä. Pinkett Smith oli asiasta samaa mieltä. 

– Luulen, että sinulla on oltava sisäistä itsevarmuutta. Loppujen lopuksi, se on osa sitä. 

Jada Pinkett Smith ja Will Smith ovat olleet naimisissa yli kaksikymmentä vuotta. Pinkett Smith on puhunut ohjelmassaan aiemminkin avoimesti kaksikon suhteesta ja sen haasteista. Will Smith kertoi lokakuussa 2018 kuinka hän ja Pinkett Smith paransivat avioliittoaan sen suurimpien vastoinkäymisten hetkillä. 

– Erosimme avioliittomme sisällä ja palasimme jälleen yhteen. Meidän täytyi rakentaa uudet säännöt ja jotain todella, täysin erilaista. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja