Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith rehellisenä: "Sydämen uskottomuutta on ollut"

1:32
Will ja Jada Pinkett Smith ovat olleet naimisissa jo runsaat kaksikymmentä vuotta.

Jada Pinkett Smith on avautunut avioliittonsa ongelmista.

Näyttelijä ja viihteen monitoimimies Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith ei pelkää nostaa esiin avioliittoon kuuluvia negatiivisia asioita, kuten uskottomuutta.

Facebook Watch -suoratoistopalvelun Red Table Show -puheohjelmassaan 47-vuotias Smith osallistui keskusteluun suhteiden ylä- ja alamäistä.

– Mitä vaihtoehtoja on erolle? Moni ajattelee, että ero on ainoa vaihtoehto avioliiton ulkopuolisen suhteen tullessa ilmi, Smith sanoo.

Ohjelmassa niin ikään mukana ollut terapeutti Esther Perel uskoo, että avioliitosta pettämisen vuoksi lähteminen ei aina ole hyvä siirto.

Smith sanoo kuitenkin ymmärtävänsä naisia, jotka haluavat uskottomuuden tultua ilmi lähteä liitosta.

– Minulta on kysytty usein, onko meidän liitossamme ollut pettämistä. Ei ole, mutta toisenlaista sydämen uskottomuutta on ollut, Smith paljastaa.

Myös aviomies Will Smith on myöntänyt avioliittoon ja luottamukseen liittyvät ongelmat.

– Erosimme, mutta palasimme yhteen. Meidän piti aloittaa täysin puhtaalta pöydältä ja luoda ihan uudet säännöt, mies sanoi haastattelussa viime vuonna.

Pinkett Smith on ollut naimisissa Will Smithin kanssa vuodesta 1997. Pari tapasi Bel-Airin prinssi -komediasarjan kuvauksissa. Heillä on kaksi lasta, Jaden ja Willow.

Lähde: FOX News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja