Will Smith herkistyi poikansa sanoista: "Hän tunsi olonsa hylätyksi"

1:32

Will Smith nauttii kahdenkeskeisestä laatuajasta vanhimman poikansa Treyn kanssa Abu Dhabissa.

Näyttelijä Will Smith julkaisi Instagram-tilillään koskettavan videon, jolla kertoo suhteestaan vanhimpaan poikaansa. Trey Smith, 26, on isänsä esikoinen aiemmasta avioliitosta. 

​​​​​​​Smith kertoo videolla olevansa parhaillaan Abu Dhabissa katsomassa formulakilpailuja Treyn kanssa. Mies sanoo pitävänsä tärkeänä sitä, että jokainen hänen kolmesta lapsestaan saa hänen kanssaan kahdenkeskeistä "iskäaikaa". 

– Joten täällä me olemme, hengailemme F1-kilpailuissa. Ja hän juuri totesi: 'Tiedätkö mitä, isä? Tajusin juuri, ettet ole vain isäni'. Hän piti tauon ja sanoi: 'Olen aika varma, että olet myös paras ystäväni'.

Videolla näyttelijä herkistyy silminnähden poikansa sanoista. Videon alle Smith on kirjoittanut hänen ja Treyn mutkikkaasta suhteesta. 

– Meillä ei ole aina mennyt näin hyvin Treyn kanssa. Meillä oli vaikeuksia vuosien ajan sen jälkeen, kun erosin hänen äidistään. Hän tunsi olonsa petetyksi ja hylätyksi. 

Smith meni naimisiin Treyn äidin Sheree Zampinon kanssa vuonna 1992, ja pari erosi vuonna 1995. Nykyisin sekä Smith, että tämän uusi vaimo Jada Pinkett-Smith ovat Zampinon kanssa hyvissä väleissä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja