Mainos

Whitesnaken tuotantoa juhlavana boxina

Veteraaniyhtyeeltä hieno paketti vanhoja levytyksiä.

Levy-yhtiö EMI jatkaa kovien nostalgiaboksien julkaisua. Pink Floydin laatikoiden ohella tämän loppuvuoden ohjelmassa on tämä Whitesnaken uskomattoman hieno paketti.

Deep Purplen laulusolistina vuosina 1973-1976 toiminut David Coverdale perusti Whitesnaken likimain suoraan ”Diippareiden” hajoamisen jälkeen, julkaistuaan ensin kaksi sooloalbumia vuosina 1977-78. Juurevaa bluespohjaista heavy rockia soittanut Whitesnake nousi pikkuhiljaa rockmaailman huipulle ja pääsi lopulta maistamaan 1980-luvun lopun tukkahevin hullunmyllyä.

Tämä boksi keskittyy kuitenkin siihen suurelta yleisöltä hieman vähemmälle huomiolle jääneeseen materiaaliin. Levyjä on yhteensä 11: kaikki vuosien 1978-1982 välillä julkaistut viisi studioalbumia, kolme livelevyä, yhden dvd:n jossa on promovideoita ja live-esiintymisiä vuosien takaa ja herkkuna valkoisen seiskatuumaisen aiemmin harvinaisesta Snakebite-ep:stä.

Mukana on myös julistejäljennös vanhasta myyntijulisteesta sekä lähes satasivuinen kirja, joka sisältää laulujen sanojen lisäksi yhtyeen uusia ja vanhoja haastatteluja. Paketista löytyvä DVD sisältää mielenkiintoista, nostalgista materiaalia bändin alkutaipaleelta, mm. promovideoita, tv-esiintymisiä ja virallisen bootleg-taltiointi vuodelta 1980. Levyt on pakattu vinyyliversioita mukaillen pahvikansiin ja sisältävät myös ”sisäpussit”.

Lue arvostelu:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.