Wall Streetin räjähdyksen syy ei vielä selvillä

Räjähdys on rikkonut ikkunoita New Yorkin keskustassa, kuuluisalla pörssialueella Wall Streetillä. Räjähdys tapahtui varhain tänään paikallista aikaa eli aamupäivällä Suomen aikaa. Barclaysin pankkikonttorin edessä tapahtunut räjähdys rikkoi rakennuksen ensimmäisen kerroksen ikkunoita, mutta vakavia vauriota ei tapahtunut. Kukaan ei myöskään loukkaantunut räjähdyksessä.

Wall Street

Pamausta tutkiva poliisi ei ole vahvistanut, että kysymyksessä oli pommi; he puhuvat vain paikalta löydetystä "välineestä". Silminnäkijät kertoivat puolestaan, että pankin edustalle jätetty paketti räjähti. Liittovaltion poliisi FBI on mukana tutkimuksissa. Räjähdys tapahtui vain muutaman korttelin päässä New Yorkin pörssistä. Liikenne takkuili alueella, sillä useita lähikatuja suljettiin tutkimusten ajaksi.

Uutistoimisto Reutersin mukaan pormestari Rudolph Giuliani ilmoitti illalla, että tapausta ei kuitenkaan tutkita terroritekona. Räjähdyksen syystä ei ole tietoa. Aiemmin poliisi ilmoitti etsivänsä noin 40-vuotiasta, työvaatteisiin pukeutunutta miestä, joka oli nähty kantamassa keltaista työkalulaatikkoa.
(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat