Mainos

Vuokranmaksajia on yritetty huijata asukastiedotteella

Vuokralaisia on pyydetty maksamaan vuokra uudelle tilille.

Oulun Kaukovainiolla on kerrostaloasukkaita yritetty huijata "asukastiedotteella", jossa on virheellistä tietoa. Tiedotteessa ilmoitetaan omistajavaihdoksesta ja pyydetään maksamaan vuokra uudelle tilille.

Oulun Kaukovainiolla ainakin Tuulihaukantiellä ja Kanahaukantiellä on kerrostaloasuntoihin jaettu "asukastiedotetta", jossa ilmoitetaan vuokra-asunnon omistusoikeuden siirtymisestä uuteen omistukseen. Asukkaita pyydetään tiedotteessa maksamaan 1.2.2008 alkaen vuokra uudelle tilinumerolle, jonka alku on 547030-.

Kyseessä on huijaus, sillä tiedotteessa mainittu yhtiö ei ole ostanut ko. kiinteistöä. Sen sijaan tiedotteessa mainittu yhtiö on tehnyt kauppoja toisessa kaupunginosassa ja huijausta yrittävä on ilmeisesti ottanut kopioin siellä jaetusta tiedotteesta ja muunnellut sitä. Onneksi huijaustiedotteessa oleva tilinnumerokaan ei ole ihan oikea, joten maksaminen ei todennäköisesti onnistuisikaan.

Poliisi on tekijän jäljillä ja oikean oloinen tili on jäädytetty. Poliisi kehottaa "huijaustiedotteen" saaneita ottamaan yhteyttä poliisiin ja isännöitsijään, joka on myös luvannut tiedottaa talon asukkaita huijausyrityksestä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.