Mainos

VR peruu lähijunia lumimyräkän takia

VR supistaa huomisaamuna lähijunaliikennettä varautuessaan kovaan lumimyräkkään. Supistamisella pyritään takaamaan liikenteen sujuvuus. Kaukoliikenteen junat pyritään ajamaan normaalisti.

Kaikki Helsingin ja Saunakallion välillä kulkevat G-junat on peruttu. Myös kaikki E-junat Helsingin ja Kauklahden välillä on peruttu. Helsingin ja Leppävaaran välillä kulkee kolme A-junaa tunnissa suuntaansa. Helsingin ja Vantaankosken välillä kulkee kolme M-junaa tunnissa suuntaansa.

Lisäksi ruuhka-aikana klo 6.00–8.30 kaikki I-junat Helsingin ja Tikkurilan välillä on peruttu. Helsingin ja Keravan välillä K-junat liikennöivät N-tunnuksin kymmenen minuutin välein suuntaansa. Junat pysähtyvät kaikilla väliasemilla.

Kirkkonummelta Helsinkiin klo 6.41, 7.26 ja 8.27 lähtevät Y-junat pysähtyvät poikkeuksellisesti myös Kauklahdessa ja Espoossa.

U- ja S-junat Helsingin ja Kirkkonummen välillä kulkevat normaalisti, samoin R- ja H- sekä tunnuksettomat lähiliikennejunat Helsingin ja Riihimäen välillä. Myös Z-junat välillä Helsinki−Lahti kulkevat normaalisti.

VR on valjastanut yli 80 henkilöä pitämään huolta pääkaupunkiseudun vaihteistosta läpi yön ja aamun. Lumisade vaikeuttaa vaihteiden kääntämistä erityisesti Helsingin ja Ilmalan ratapihoilla. Vaihteita pidetään toimintakunnossa vaihteenlämmityksillä ja käsin harjaamalla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.