Mainos

VR:lle anniskelukatko - liikaa omia pulloja

Turun ja Helsingin välin junat muuttuvat kuiviksi kahdeksi vuorokaudeksi. Anniskeluluvat menivät katkolle sen jälkeen kun alkoholitarkastajat olivat havainneet liikaa omia pulloja yhdestä junasta.

Alkoholitarkastajien kupin sai nurin marraskuisena lauantai-iltana Turusta kohti Helsinkiä lähtenyt laivajuna. He olivat jalkautuneet 16.11. IC2-junaan 974, jonka tuloaika Helsinkiin on 22.58.

Omia juomia nautittiin avoimesti

Tarkastajien mukaan usea eri seurue oli nauttinut  junan anniskelualueella avoimesti omia juomia. Kaksikerroksisessa IC-junassa anniskelualuetta on koko juna, sillä junassa on kärrymyynti eikä varsinaista ravintolavaunua ollenkaan.

Rangaistukseksi Turun-junat ovat kuivia 24.1. klo 9.00 - 26.1. klo 9.00.

Valvonta petti jo aiemmin

Anniskelukatkoon johtanut tapaus ei ollut ainoa laatuaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston mukaan asiaan ei tullut korjausta, vaikka VR:n kanssa käytiin palaveri ja sille annettiin sekä suullinen huomautus että kirjallinen varoitus aiemmista tapauksista.

Aluehallintoviraston mielestä IC2-junia ei voi käyttää laivajunina, ellei niille tulee lisää henkilökuntaa. Virasto aikoo seurata junia tarkkaan jatkossakin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.