Voro vei pyörän sairaalan edestä – lääkäri ilmoitti saaneensa koronaviruksen: "Nyt ei varmaan ole hyvä aika varastaa tavaraa sairaaloista"

82-vuotias naiskehonrakentaja pysäytti murtovarkaan nyrkein 1:44
Tämä 82-vuotias pysäytti murtovarkaan nyrkein! Voro koki yllätyksen, kun "heiveröinen" 82-vuotias uhri olikin kehonrakentaja.

Lontoolaissairaalassa työskentelevän Jamesin pyörä vohkittiin kesken työpäivän. Muutaman päivän kuluttua James palasi Twitteriin varoittaakseen voroa siitä, että on saanut koronavirustartunnan.

Lontoolaisen James Brownin pyörä varastettiin kesken työpäivän. James oli sairaalassa suorittamassa työpäiväänsä, kun pyörä katosi rakennuksen edestä. Pettynyt James jakoi menopelistään kuvan Twitterissä.

– Kiitos sinulle, joka varastit Specialized-merkkisen pyöräni sairaalalta 12 tunnin vuoroni aikana pääsiäisenä, kun kamppailimme koronavirusta vastaan. Todella tyylikästä, James kuittasi.

Kansa ryntäsi tarjoamaan apua

Mies sai runsaasti tukea somekansalta, ja jopa Harry Potter -kirjoistaan tunnettu J.K. Rowling jakoi tilillään miehen tarinan. Jamesille tarjottiin fillaria lainaan ja jopa rahaa uutteen pyörään; myös olympiakultaa pyöräilyssä voittanut Chris Boardman tarjosi miehelle uutta menopeliä.

James on seurannut Boardmanin uraa ja kertoi Daily Mailille olevansa otettu tarjouksesta.

– Mutta eikö ole surullista, että hänen tarvitsi tehdä näin? Mies pohti viitaten siihen tosiasiaan, että varkaus ylipäätään tapahtui.

"Varas olisi kyllä tiennyt, että pyörät kuuluvat sisällä työskenteleville"

James myönsi haastattelussa, että pyörän katoaminen ärsytti.

– Oli pimeää, olin pukeutunut pyöräilyvaatteisiini enkä päässytkään mihinkään. Pyöräteline on aivan sairaalan vieressä. Varas olisi kyllä tiennyt, että pyörät kuuluvat sisällä työskenteleville. Tuo panee ajattelemaan, että tuollainen ihmisyys on pahinta, mitä ihmiskunnalla on tarjota, James uskoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Miehen mukaan myös muiden pyöriä on viety. James epäileekin varkaiden tietävän, että lääkärit ja muut ammattilaiset painavat pitkää päivää eivätkä ehdi tulla tarkistamaan pyöränsä kuntoa kesken päivän. Miehen mukaan varkaus on kuitenkin pientä verrattuna taisteluun koronavirusta vastaan.

Toivoo, että pyörä palautuisi

James toivoo, että hänen pyöränsä palautuisi. Hän ei ole vielä tarttunut Boardmanin tarjoukseen uudesta fillarista, vaikka onkin otettu saamistaan avuntarjouksista. Ne hän kuitenkin ohjaisi muualle.

– Kaikki Twitterissä ovat olleet mahtavia, James kiitteli sometilillään.

– Pyörän voi korvata uudella, ihmisiä ei. Voitte antaa rahallisen tukenne paikalliselle ruoka-apua jakavalle järjestölle. Luoja tietää, he tarvitsevat sitä.

James sai koronatartunnan

Muutamaa päivää myöhemmin tarina sai vielä yhden käänteen: James palasi Twitteriin ilmoittamaan, että on saanut uuden koronaviruksen.

– Koska saatoin olla oireeton 2–14 päivää, mietin, paljonko virusta oli pyörässäni ja pyöräni lukossa kello 19.58 huhtikuun 11. päivä, kun olit kulmahiomakoneesi kanssa hommissa, mies totesi osoittaen sanansa varkaalle.

– Nyt ei varmaan ole hyvä aika varastaa tavaraa sairaaloista.

J.K. Rowling jakoi Jamesin tarinan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

James kehotti varasta noudattamaan hallituksen ohjeita ja eristäytymään kotiin, mikäli hän saa oireita.

– Älä mene ulos varastelemaan. Ja jos tarvitset sairaalahoitoa, olemme täällä aina. Tiedät jo, missä olemme! James heitti.

Somekansa on toivottanut Jamesille pikaista paranemista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja