Voiko tämä pitää paikkansa? F1-huippukuskin kova arvostelu johtuisi kansalaisuudesta

8:40
Sergio Pérez voitti kaoottisen Singaporen F1-kisan – katso tästä kohokohdat.

Singaporen F1-osakilpailun voittaja Sergio Pérez on esittänyt yllättävän kuuloista spekulaatiota. Pérez epäilee, että hänen saamansa kritiikin kovuus johtuisi hänen meksikolaisuudestaan.

Vaikka Pérez juuri kauden toisen osakilpailunsa voittikin, hän on jäänyt Red Bullin kuljettajista selkeäksi kakkosviulistiksi. Max Verstappen on voittanut tällä kaudella jo 11 GP:tä, johtaa MM-sarjaa ylivoimaisesti ja toisen perättäisen mestaruuden varmistuminen on viittä vaille sinetissä.

Verstappen johtaa MM-sarjaa 104 pisteen erolla ennen Ferrarin Charles Leclerciä, ja Péreziin Verstappenilla on 106 pinnan kaula.

Singaporessa viikonloppuna juhli kuitenkin Pérez ennen Leclerciä, jonka meksikolainen ohitti heti lähdössä. Verstappen jäi vaikean viikonloppunsa päätteeksi seitsemänneksi.

– Se oli mielestäni ehdottomasti parasta suorittamistani. Kontrolloin kisaa, Pérez sanoi Motorsport Weekin mukaan.

– Tämä voitto on minulle todella erityinen, koska minulla on ollut kivikkoista muutaman viime kilpailun aikana. Tarkoitan, että media tekee formula ykkösissä tästä paljon suurempaa, ehkä siksi, että olen vain meksikolainen, ja jos en ole kahdessa kilpailussa peräkkäin palkintokorokkeella, minulla on huonoin kausi koskaan ja Red Bullin pitäisi luopua minusta. Saat nähdä kaikenlaista tuollaista.

Pérez sanoi voiton olevan muistutus kaikille siitä, miten hyvä hän on.

– On aina hyvä pystyä kokoamaan tällaisia esityksiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja