Voiko seksilelujen runsas käyttö hankaloittaa orgasmin saamista yhdynnässä?

Keinovaginoita ja masturbaattoreita – tällaisia seksileluja miehet ostavat 5:38
Millainen on supersuosittu "Elsa Jean" keinovagina? Seksimyytit-sarjassa esitellään suosituimmat miesten lelut.

Teknologian rooli seksileluissa on kasvanut viime vuosina, mutta voiko runsas sooloseksi lelujen kanssa heikentää orgasmin saamista yhdynnässä?

Miesten suosituimpia seksileluja on imevä, värisevä ja lämpenevä Airturn2, kun naiset luottavat vuodesta toiseen Satisfyer-klitoriskiihottimen voimaan. Naisten kestosuosikki hyödyntää alipaineen tuottamaan imutehoa, joka kohdistuu klitorikseen.

Monet käyttäjät kuitenkin miettivät, voiko masturbaattorien ja klitoriskiihottimien runsas käyttö hankaloittaa orgasmin saamista yhdynnässä

– Voimakas pitkäkestoinen stimulaatio voi turruttaa penistä tai klitorista hetkellisesti, mutta ei pidemmän päälle, Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vakuuttaa.

Tällaisissa tapauksissa kannattaakin antaa kropalle hetki aikaa toipua ennen uutta vibraattorikäsittelyä.

Orgasmi muutakin kuin fyysinen stimulaatio

Vibraattori voi itse asiassa auttaa orgasmin saamisessa. 

Laukeaminen ja orgasmi vaativat niin kutsutun orgasmikynnyksen ylittymisen.

– Silloin kun on kyse vulvallisen klitoris- tai emätinorgasmista tai miehen peniksen tai eturauhasen kautta saadusta orgasmista, saatetaan tarvita lisästimulaatiota. Kädellä tehty fyysinen ärsyke ei ole riittävä ja tällöin seksivälineen värinä, imu tai pumppaava liike tuottaa riittävän fyysisen ärsykkeen, jolloin orgasmikynnys ylittyy ja laukeaminen tapahtuu, Lavikainen selittää.

Lavikainen muistuttaa, että orgasmin saamiseen vaikuttavat kuitenkin monet asiat, ei pelkästään fyysinen stimulaatio.

– Taustalla on kiihottumisen taso ja se, miten turvalliseksi kokee itsensä kumppanin kanssa. Seksiväline tuskin itsessään tekee sen, että se vaikeuttaisi orgasmin saamista. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä seksileluja miehet ostavat eniten!

Seksimyytit syynissä

MTV Uutisten Seksimyytit-sarjan ensimmäisessä jaksossa syvennytään miesten haluihin ja siihen, millaisia seksileluja miehet ostavat. Katso koko jakso alta.

Mystinen eturauhanen ja tutkimusmatka miesten seksileluihin 15:11
Mystinen eturauhanen ja tutkimusmatka miesten seksileluihin.

Seksimyytit-sarjan toisessa jaksossa syvennytään ehkäisyyn liittyviin myytteihin ja tutustutaan luonnolliseen ehkäisyyn. Katso toinen jakso tästä

Kolmannessa jaksossa vieraana nähdään erityistason seksuaaliterapeutti Susanna Syld, joka murskaa fetisseihin liittyviä myyttejä. Haastattelussa seksityöntekijä Lady Clitter kertoo, millaisia fetissejä hän toteuttaa. Koko jakso nyt MTV Katsomossa.

Lue myös:

 

Lue myös:

    Uusimmat