Mainos

Voihan vuoto - Ovatko tässä uutta Symbiania käyttävän Nokia 700:n pressikuvat?

Nokia ei ole viime aikoina säästynyt tuotteitaan koskevilta vuodoilta. Nettiin vuotaneet uudet kuvat viittaavat siihen, että yhtiöltä tulee pian uusi Symbian-julkistus.

Kyseessä kerrotaan olevan Nokia 700 -malli, josta on jo aiemminkin vuotanut kuvia julkisuuteen. Nyt vuotaneiden kuvien kerrotaan olevan kuitenkin lehdistölle suunnattuja viimeisteltyjä kuvia ja nimenomaan tämän uskotaan tarkoittavan laitteen julkaisuajankohdan lähestymistä.

Uutuuslaitteessa on mukana päivitettyä tekniikkaa ja Symbian käyttöjärjestelmän uusi Belle-versio, kertovat mm. Tech Connect -lehti ja Mobnifo verkkosivuillaan.

Nokia 700 mallin kehitysversiota on kutsuttu myös Zeta -nimellä. Nokia 700 tulee olemaan ilmeisesti ensimmäisiä Symbian-puhelimia, joissa on 1GHz prosessori.

Verkossa liikkuu tarkkoja tietoja

Verkossa liikkuu uutuuslaitteesta jo tarkoiksi luonnehdittuja tietoja:

Laitteesta tulee myyntiin useita eri värivaihtoehtoja. Puhelimen mitat ovat 110 x 51 x 10 mm ja siinä on 3.2 tuuman (640 x 360) AMOLED -kosketusnäyttö. Laitteen takana on 5 megapikselin kamera LED-salamalla ja edessä VGA kamera. Puhelimessa kerrotaan olevan myös langatonta lähiyhteyttä hyödyntävä NFC-ominaisuus, WiFi, Bluetooth sekä microSD -korttipaikka.

Mobnifo-sivuston mukaan Nokia 700 on noin 10 millimetrin paksuinen ja se painaa ainoastaan 80 grammaa.

Nokia 700-mallin lisäksi julkisuuteen on jo aiemmin vuotanut tietoja myös Nokia 500-, Nokia 600- ja Nokia 701 -Symbianpuhelimista.

Nokia 700-puhelimen tarkka julkaisupäivä ei ole kuitenkaan tiedossa. Mobnifo-sivustolla arvellaan, että julkistus tapahtuu aikaisintaan syyskuussa, jolloin Symbian Belle -version odotetaan tulevan saataville.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.