Virpi Kätkä nauttii elämästä: En haikaile uutta suhdetta

Vuosi sitten pitkästä ja myrskyisästä liitosta Tauski Peltosen kanssa eronnut Virpi Kätkä ei etsi elämäänsä uutta miestä.

Kesän korvalla uutisoitiin Virpi Kätkän ja häntä yli kymmenen vuotta nuoremman Johnny Kuoppalan kuumasta romanssista. Johnny kertoi Viihdeuutisille aiemmin tällä viikolla, ettei häntä kiinnostanut suhde vanhemman Virpin kanssa, vaikka tämä olikin innokas suhteeseen nuoremman miehen kanssa.

Kahden lapsensa kanssa rauhallista kotielämää viettävä Virpi torppaa kuitenkin Johnnyn puheet.

– Olen tapaillut vuoden aikana muitakin bile- eli deittikavereita kuin Johnnya, eikä minulla ole ollut aikomustakaan alkaa seurustella kenenkään kanssa. Meillä ei ole ollut puhettakaan Johnnyn kanssa seurustelemisesta, vaan hän haluaa tämän jutun avulla vain julkisuutta, Virpi tykittää.

Virpi Kätkä eli yhdessä laulaja Tauski Peltosen kanssa liki kahden vuosikymmenen ajan. Liitto oli myrskyisä, mutta se opetti Virpille paljon elämästä.

– Olen kiitollinen rankasta elämänkoulusta, koska muuten en osaisi nauttia elämästä näin paljon. Elämä vain paranee, mitä enemmän ikää tulee, Virpi tunnustaa.

Vaikka Virpi elääkin nykyisin elämänsä parasta aikaa, ei hän kuitenkaan haikaile uuden suhteen perään. Elämässä on kaikki hyvin tässä ja nyt, omien lasten kanssa.

– Erostani on aikaa vain vähän yli vuosi. En halua vielä lähitulevaisuudessakaan alkaa seurustelemaan. Nautin vapaudestani ja elämästäni lasten kanssa kolmestaan. Minun juhlimiseni ovat jääneet vuoden aikana muutamaan kertaan. Ravintolat eivät minua kiinnosta, vaan tykkään olla lasten kanssa kotona. Olen omistautunut lapsilleni täysin. Käyn lauantaisin CatCat-keikoilla ja muun ajan vietän 4- ja 6-vuotiaiden lasteni kanssa kotona.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat