Ville Valo ei piittaa Wembleyn keikan vastaanotosta

Metallicaa lämmitellyt Him joutui konsertin jälkeen otsikoihin yleisön nihkeästä suhtautumisesta.

Suomen kansainvälisesti menestyneimmän yhtyeen Himin keulahahmo Ville Valo ei murehdi viikontakaista Wembleyn konserttia Lontoossa.

Nihkeäksi väitetty vastaanotto Wembleyn stadionilla ei yhtyeen nokkamiestä juurikaan hetkauttanut.

- Englannissa on yleensä ollut sellainen tapa, että kun he tykkäävät jostain bändistä, niin he sitten pitävät vain siitä. Ei siellä kuitenkaan pulloja lennellyt, eihän koko stadionille saa edes viedä pulloja. En sitten tiedä, että kuka suomalainen journalisti on niin huononäköinen, Valo toteaa.

- Loppupeleissä meitä ei ketunvertaa kiinnosta kriitikot. Mikäli meillä on mahdollisuus soittaa vaikka 50 000 ihmiselle, niin siellä saattaa olla jopa 10 000, jotka tykkäävät siitä mitä me teemme.

Buuauksesta ja banaanien heittelystä ei ollut eilen tietoakaan Tuurin Miljoonarockissa. Yleisö otti avosylin vastaan hevijätti Metallicaa kesän lämmittelevän Himin tämän ensimmäisellä Suomen-keikallaan.

HIM esiintyy tänä iltana loppuunmyydyssä Ilosaarirockissa Joensuussa. Huomenna bändi nousee Helsingin Olympiastadionin lavalle 45 000 kuulijan eteen jälleen Metallican lämmittelijänä.

- Mä olen kuunnellut Metallicaa ihan pikkuisesta asti, Valo hymyilee.

Himin päätyminen Metallican lämppäriksi on myös hauskojen sattumusten summa.

- Istuin pubissa ja soitin Welldonen keikkamyyjälle Tiina Vuoriselle. Kysyin, että pääsemmekö stadikalle soittamaan ja parin tunnin päästä tuli puhelu, että mennäänkö Wembleylle myös. Hauska kokemus sinänsä, Valo sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat