Mainos

Viktoria lämmittää sänkyjä työkseen – asiakkaina lähinnä sinkkumiehiä

Kukaan ei pidä viileässä sängyssä nukkumisesta. Siksipä eräs venäläisnainen on tehnyt sängyn lämmittämisestä itselleen ammatin.

Viktoria Ivachyova, 21, on Mirror-sivuston mukaan ammattimainen sängynlämmittäjä. Venäläisnainen veloittaa 65 puntaa yöltä tai 1350 puntaa kuukaudessa maatakseen tuntemattomien sängyissä tunnin varmistaakseen, että niihin on mukavan lämpöistä käydä nukkumaan.

Outoa kyllä, naisen palveluille on tilausta. Ivachyoca aikoo Mirrorin mukaan koota kokonaisen joukon naislämmittäjiä, jotta kysyntään voisi vastata.

Hän kertoo asiakkailleen, että nämä voivat olla huoneessa lämmityksen aikana, mutta mitään fyysistä kontaktia naisen ja asiakkaiden välillä ei voi olla. Varmistaakseen siveellisen käytöksen hän kantaa mukanaan paniikkinappulaa, jotta hän voi tarvittaessa hälyttää turvamiehet paikalle.

Kun nainen tilataan paikalle, hän ilmestyy asiakkaan kotiin ennen nukkumaanmenoaikaa, pukeutuu yöasuun ja makaa asiakkaan sängyssä tunnin verran.

Ivachyova on valmis kuuntelemaan asiakkaiden ongelmia samalla.

– Vika, olet taikaa. Tänään heräsin, ja halusin elää, nainen kertoo erään masentuneen miehen kertoneen hänelle eräänä aamuna naiselle soittaessaan.

Nainen myöntää, että hän myy palveluitaan lähinnä sinkkumiehille, mutta kertoo, että olisi valmis auttamaan ketä tahansa.

Nainen kertoo saaneensa inspiraatiota venäläiskirjailija Anatoly Mariengofin kirjasta, jossa eräs hahmoista maksoi naiselle vastaavasta palvelusta.

Lähde: Mirror

***

3:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.