Mainos

Tästä ei sitkeyttä ja vaivannäköä puutu! Nainen loi PowerPoint-esityksen päästäkseen treffeille

Opiskelija päätti ottaa ohjat omaan käsiinsä ja kiinnittää miehen huomion valtavirrasta poikkeavalla tavalla.

Kun joku ihminen herättää sinussa kiinnostusta, mitä teet? Moni meistä jäisi odottelemaan treffikutsua tai suunnittelisi ujoa puhelinsoittoa, mutta ei opiskelija Lizzy Fenton. Tämä Minnesotan yliopistossa opiskeleva nainen päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja kiinnittää miehen huomion astetta erikoisemmalla tavalla; hän loi itsestään PowerPoint-esityksen.

Muun muassa biologiaa ja genetiikkaa opiskeleva Fenton julkaisi uskomattoman esityksensä Twitterissä. Monen sivun esitys osoittaa, että tältä naiselta ei puutu ainakaan sitkeyttä ja mielikuvitusta.

– Lähetin tämän juuri sähköpostilla ihastukselleni Carterille, uskotteko sen toimivan? nainen kyselee Twitterissä.

Selityksiä, laskukaavoja ja diagrammeja

Esityksen ensimmäisen sivun otsikko on lyhyt ja ytimekäs: ”Miksi sinun tulisi treffailla minua”. Esityksessä Fenton kehuu itseään hyväksi keskustelijaksi, joka pystyy ylläpitämään ruokapöytäkeskustelua myös miehen vanhempien kanssa. Hän kehuu myös hyvää huumorintajuaan, jota Carterin äiti osaisi taatusti arvostaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Selitettyään, miksi juuri hän sopisi täydellisesti miehen perheeseen, Fentonin esitys jatkaa humoristista linjaansa. Kolmannella sivulla nainen kertoo rintojensa jatkavan alati kasvuaan. 

Tälle sivulle nainen on kirjoittanut tarkan matemaattisen kuvauksen rintojensa kasvusta ja lisännyt mukaan diagrammin. Hän toteaa, että jos rinnat jatkavat kasvua samaan tahtiin, ne ovat ihmisen pään kokoiset vuoteen 2025 mennessä.

Fenton ei ainoastaan kehu itseään ja ulkoisia kykyjään, vaan hän on ottanut esitykseensä mukaan myös taloudellisen puolen.

– Pystyn elättämään itseni. Pystyn elättämään sinut. En elä vanhempieni luona. Sinun ei tarvitse murehtia, että joutuisit maksamaan joka treffeillä, Fenton luettelee.

Jos tällä uskomattomalla eistyksellä ei treffikutsua, jo on ihme. 

Nainen paljastaa, millaista on työskennellä treffailun ammattilaisena.

3:25

Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.