Kendra on "seksisijainen" – auttaa seksipulmissa rahasta: "Syvällä sydämessäni uskon, että tarjoan korvaamatonta palvelua"

Kendra Holliday on "seksisijainen", joka opettaa seksiä neitsyille ja auttaa esimerkiksi pariskuntia näiden makuuhuoneongelmissa. – Syvällä sydämessäni uskon, että tarjoan korvaamatonta palvelua, hän sanoo.

Videolla esitellään aikuisviihdekaupan erikoisimpia tuotteita!

Kendra Holliday on jo kahdeksan vuoden ajan toiminut "seksisijaisena".

– Seksisijainen, myös sijaiskumppani, on henkilö, joka auttaa toisia pääsemään yli sosiaalisista tai seksuaalisista ongelmista kädestä pitäen tapahtuvan intiimiyden kautta, Holliday kuvaa Huffington Postille.

Amerikkalainen Holliday harrastaa asiakkaidensa kanssa myös seksiä rahasta.

"Minua pitäisi ajatella enemmänkin lisensoimattomana terapeuttina"

Holliday voi auttaa asiakkaitaan hankkimaan lisää seksuaalista kokemusta tai auttaa heitä tietyissä ongelmissa. Hän on auttanut esimerkiksi sukupuoltaan korjannutta transmiestä löytämään nautinnon uudelleen ja harrastanut seksiä 30-vuotiaiden neitsyiden kanssa.

– Haluaisin ihmisten tietävän, että minua pitäisi ajatella enemmänkin lisensoimattomana terapeuttina kuin maksettuna seuralaisena, Holliday sanoo.

Lait eivät määrittele seksisijaisen ammatin harjoittamista Yhdysvalloissa. Hollidaylla ei ole terapeutin koulutusta.

Kendra Holliday ​​​​​​​Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Holliday on ollut avoimessa parisuhteessa jo kymmenen vuotta. Hänen miehensä tukee häntä.

– Hän ymmärtää tämän ja on ylpeä siitä, millaisia muutoksia saan aikaan, aivan kuten minäkin olen ylpeä hänen ammatistaan.

Ensimmäinen intiimi kohtaaminen keskittyy kehoon tutustumiseen

Holliday pitää ammattiaan hyvin palkitsevana. Ensimmäisellä käyntikerralla vain jutellaan julkisella paikalla ja keskustellaan asiakkaan historiasta.

Ensimmäinen intiimi kohtaaminen keskittyy toisen kehoon tutustumiseen ja siihen, että Holliday ja asiakas voivat rentoutua toistensa seurassa. Orgasmi ei ole pääasia.

– Puhumme toistemme kehoista, päästä varpaisiin, hiustenlähdöstä harmaisiin hiuksiin, arvista ja tatuoinneista ja kaikesta, mikä muistuttaa meitä siitä, että menneisyytemme todella tapahtui meille, Holliday kuvailee.

Hän haluaa opettaa myös kehon hyväksyntää.

– 90 prosentilla miehistä, joiden kanssa työskentelen, on huolta peniksestään – sen toiminnasta, koosta. Kysyn heiltä: "Pidätkö itse siitä? Antaako se sinulle nautintoa? Kyllä? Silloin ei ole mitään tarvetta muuttaa tätä 'hyvää' asiaa 'huonoksi'".

"20 vuotta naimisissa ollut pari tuli puheilleni..."

Asiakastaan Holliday tapaa 4–6 kuukauden tai 4–6 session ajan. Asiakkaina on myös naisia ja pareja.

– 20 vuotta naimisissa ollut pari tuli puheilleni, koska vaimo ei tiennyt, miten antaa suuseksiä miehelleen, ja siitä oli tullut niin suuri ongelma, että he harkitsivat eroa, Hollida sanoo.

Parin ongelmat ratkesivat ohjauksessa kahdella tapaamiskerralla. 

Holliday uskoo voivansa ammatissaan todella auttaa ihmisiä.

– Syvällä sydämessäni uskon, että tarjoan korvaamatonta palvelua. Toivon, ettei se olisi niin erikoista ja harvinaista. Tavoitteeni on joka kerralla ottaa vastaan hermostunut, ahdistunut ihminen, joka poistuessaan on rento ja tuntee olonsa hyväksi ja voimaantuneeksi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja