Mainos

Opiskelija rahoittaa opintonsa myymällä positiivisia raskaustestejä netissä – ”mitään kysymyksiä ei kysytä”

Floridalaisnainen myy virtsaansa ja positiivisia raskaustestejä maksaakseen opintonsa.

Nyt jo poistetussa ilmoituksessaan Craigslist-sivustolla nainen tarjosi myytäväksi positiivisia raskaustestejä tai virtsaa huomioiden, että "ehdottomasti mitään kysymyksiä ei kysytä".

Nainen kertoi ilmoituksessaan olevansa raskaana, ja tarjoavansa mahdollisuutta ostaa positiivisia raskaustestejä tai virtsaa omaan käyttöön.

– Käytitpä sitä omaksi huviksesi, kuten pilaan, tai kiristääksesi minkä tahansa paikan toimitusjohtajaa, missä ylläpidätkin suhdetta, EN VÄLITÄ, nainen vannoo.

Uutissivusto Action News Jax päätti ottaa selvää naisesta, ja lähetti rohkean harjoittelijansa testiostoksille. Myyjä teki, mitä lupasi ja antoi positiivisen raskaustestin kylpyhuoneessa. Nimettömänä pysyttelevä nainen kertoi alkaneensa myydä virtsaansa ottaessaan selvää töistä, joita voisi tehdä ollessaan raskaana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Odottava äiti paljastaa tienaavansa päivässä 200 dollaria tehden asiaa, joka hänen pitäisi muutenkin tehdä – siis käydä vessassa. Tällä tavoin hän pystyy elättämään itsensä opiskellessaan.

Action News Jaxin lakiasiantuntijan mukaan virtsan myyminen ei ole laitonta, mutta riippuen siitä, mitä ostaja sillä tekee, kyseessä voi olla petos.

***

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja