Viivi Pumpanen joutuu kuumottavan huomion kohteeksi!

Viivi Pumpanen esiintyy rohkeissa rooleissa Subin nettisarja Biisonimafiassa. Tuoreessa jaksossa hän saa osakseen kuumottavaa huomiota mieskaveriltaan... Katso video Subin netissä!

Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen esiintyy Subin nettisarja Biisonimafiassa, missä hän esittää erilaisia rooleja. Aikaisempiin Biisonimafian tuotantokausiin verrattuna Viivillä on kolmannella kaudella entistä rankempia roolihahmoja, joiden luomisessa hän on vahvasti mukana.

– Vastuu hahmon rakentamisesta on pääosin Viivillä, vahvistaa Biisonimafian ohjaaja Kaitsu.

Kun ryhmässä päästään yhteisymmärrykseen halutusta roolihahmosta, alkaa Viivi suunnitella sopivaa puvustusta ja meikkiä. Ainakaan ennakkoluulottomuutta ei ryhmän ainoalta naisjäseneltä puutu:

– Viivi ei ikinä sano, ettei pysty tekemään jotain. Oli kyseessä sitten vaarallinen stuntti tai ihan älytön hahmo, niin Viivi on aina sataprosenttisesti messissä, kuvailee Kaitsu ryhmänjäsenensä korkeaa työmoraalia.

Tuoreessa Biisonimafian jaksossa Viivi esittää nuorta tyttöä Akward moment -nimisessä sketsissä. Siinä kolme nuorta kaverusta hengaavat keskenään "ihan kaveripohjalta". Mutta koska kyseessä on kahden teinipojan ja yhden teinitytön muodostama kolmikko, ei hormoonien hyrinältä voida välttyä.

Mitä ihmettä Viiville tapahtuu? Katso Biisonimafian jakso Subin netissä!

BIISONIMAFIA maanantaisin klo 20 Subin netissä osoitteessa sub.fi/biisonimafia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat