Mainos

Viisivuotias tyttö harrastaa 25 tuntia viikossa: ”Toivon, että myös muut vanhemmat tarjoaisivat lapsilleen saman mahdollisuuden”

Jos perheenne omat viikoittaiset harrastukset tuntuvat vievän aikaa, et ole vielä tutustunut McGennityn perheen viikkoaikatauluun. Perheen viisivuotiaan tytön harrastuksiin kuluu nimittäin viikossa peräti 25 tuntia.

Tytön äiti Sophie McGennity, 26, kuskaa tytärtään pitkin viikkoa niin laulutunneille, balettiin, teatteriharjoituksiin, ratsastamaan kuin uimaankin. Nuoresta iästään huolimatta Crystal-tytöllä on lukuisten harrastusten lisäksi myös oma kuntosalijäsenyys.

Vaikka äiti joutuukin pulittamaan tyttärensä harrastuksista pitkän pennin, äiti uskoo sen maksavan myöhemmin itsensä takaisin. Hän kutsuukin lapsensa harrastuksiin kuluvaa rahaa leikkisästi sijoitukseksi tytön tulevaisuuteen.

– Kun Crystal syntyi, ilmoitin hänet ja itseni mukaan kaikenlaisiin äiti-tytär-aktiviteetteihin. Vein hänet uimaan kahdeksanviikkoisena ja siitä lähtien hänen päivänsä ovat olleet toiminnan täyteisiä, äiti kertoo ja lisää vihaavansa aikaa, jolloin hänellä ei ole mitään tekemistä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ennen kuin tyttö oli oppinut edes puhumaan, hän oli ehtinyt harrastaa niin vauvajoogaa, vauvahierontaa kuin elekielellä kommunikointia. Näillä harrastuksilla äiti halusi varmistaa sen, että hänen lapsensa olisi oppinut sosiaaliseksi ennen päiväkotiin menoa.

– En halunnut olla yksi niistä laiskoista äideistä, jotka eivät tee lastensa kanssa mitään ylimääräistä, Sophie kertoo ja toteaa olevansa ylpeä valitsemastaan elämäntyylistä.

Äiti kertoo olevansa ylpeä tyttärensä aktiivisuudesta

Seitsemänvuotias tyttö herää aamuisin tyypillisesti seitsemän aikoihin, jonka jälkeen hän pakkaa koulukirjansa ja harrastusvälineensä tarkasti laukkuun, sillä joinain päivinä aikataulu on niin tiukka, että hän joutuu vaihtamaan vaatteensa automatkalla.

– Lapsi, joka on oppinut rutiineihin, on valmiimpi kouluun ja menestykseen, näin uskon, äiti puolustaa tiukkaa aikataulua. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Iltaisin ennen nukkumaanmenoa Crystal leikkii hetken leluillaan, lukee, harjoittelee tanssia tai tekee kotiläksyjään. Tyttö menee iltaisin sänkyyn viimeistään seitsemältä, jotta hän heräisi mahdollisimman virkeänä ja hyvin levänneenä seuraavan päivän koitoksiin.

Kaikille niille, jotka kritisoivat harrastusmäärää ja ovat sitä mieltä, että lapsilla kuuluisi olla enemmän vapaa-aikaa, Sophiella on puolustuspuhe valmiina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen ylpeä siitä, että hän on Britannian kiireisin lapsi ja toivon, että myös muut vanhemmat tarjoaisivat lapilleen saman mahdollisuuden.

Lähde: Dailymail

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.