Mainos

Kotiäiti hermostui arvosteluun: "Luuletko, etten tee töitä?”

Perheenäiti kirjoitti nasevan vastauksen häntä arvostelleelle henkilölle. Äitiys jos mikä on työtä! 

Anna Strode on kaksospoikien äiti, joka odottaa paraikaa perheen kolmatta lasta. Vaikka suosittua Instagram-tiliä pitävä nainen on tottunut saamaan palautetta, yksi hänen saamansa kommentti sai äidin tekemään jotain, jota häneltä ei ole totuttu näkemään.

– Viime viikolla joku oli jättänyt sivuilleni kommentin, ja arvatkaa mitä, se järkytti minua. Se satutti minua syvältä, ja vaikka teen parhaani pysyäkseni positiivisena, se satutti, Strode kirjoittaa Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kommentoija toivoi, että myös hän voisi olla kotiäitinä ja treenata päivät pitkät lastensa kanssa ilman, että hänen täytyisi tehdä lainkaan töitä. Väite siitä, etteivät kotiäidit tee lainkaan töitä, kirvoitti Strodea antamaan kommentoijalle suorat sanat.

Kaksosten hoitaminen vaatii paljon

Nainen julkaisi Instagramissa kuvan, jonka kuvatekstin hän osoitti suoraan häntä arvostelleelle henkilölle. 

– Luuletko, etten tee töitä?! Luuletko, että istun kotona kaiket päivät kaksoset sylissäni? Luuletko, että 2 x 22 kuukautta vanhat kaksoset antavat minun lepuuttaa jalkojani kaiket päivät aamutreenini jälkeen? nainen kysyy. 

Strode kertoo, ettei suinkaan treenaa koko päivää, enintään puoli tuntia päivässä. Tämän lyhyenkin hetken aikana hän joutuu keskeyttämään treeninsä kymmeniä kertoja poimiakseen leluja tai lohduttaakseen itkeviä lapsiaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En yksinkertaisesti treenaa koko päivää. Vietän päiväni vaihtaen likaisia vaippoja, sovitellen kiukunpuuskia, leikkien autoilla ja rekoilla, tehden ruokaa, joka heitetään lattialle ilman maistamista, kävellen katuja yrittäen saada väsyneet ja kiukkuiset lapset nukahtamaan, nainen luettelee.

– Yritän opettaa kaksi ihmistä jakamaan puremisen, raapimisen ja tönimisen sijaan, työnnän keinuja, kiipeän ylös ja alas linnoja, joita ei edes pitäisi olla leikkikentillä, koska ne ovat niin pirun turvattomia, laulan aakkoslaulua, käytän mielikuvitustani pitääkseni heidät iloisina, hän jatkaa.

Strode muistuttaa, että hänen vilkkaat kaksosensa eivät todellakaan vietä koko päivää iloisesti keskenään leikkien, vaan heidän hoitamisensa vaatii todellista työtä. Lasten kasvaessa tilanne saattaa helpottaa, mutta tällä hetkellä äiti ei voisi kuvitellakaan laskevansa silmiään irti heistä. Kuulostaa työltä, vai mitä?

Onko tämä ongelma tuttu teidän perheessänne? 

2:14

Lähde: Fitpregnancy

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.