Viisi tapaa voida paremmin vuonna 2014

Vuodenvaihde on oivallinen aika pohtia, miten seuraavasta vuodesta tulisi edellistäkin onnellisempi, ja monen uuden vuoden lupaus liittyy hyvinvoinnin parantamiseen. Huffington Post listasi muutamia tapoja parantaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia vuonna 2014.

Meditoi useammin

Sen lisäksi, että meditointi auttaa stressiin, sen on todettu myös parantavan vastustuskykyä, alentavan verenpainetta ja vähentävän ahmimista. Se on siis täydellinen tapa parantaa elämänlaatua – monella eri osa-alueella!

Yritä olla optimistisempi

Optimistisen ajattelutavan omaksumisella on mittavia vaikutuksia niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin. Optimistit käsittelevät tunteitaan pessimistejä paremmin, heillä on vähemmän sydänsairauksia ja aivohalvauksenkin riski on pessimistejä pienempi.

Elä hetkessä

Kiitollisuuden tunteen vaaliminen ja hetkessä eläminen ovat oleellisia asioita henkisen hyvinvoinnin kannalta. Kiitolliset ihmiset ovat tyytyväisempiä ja harrastavat jopa liikuntaa useammin kuin ne, jotka eivät ilmaise kiitollisuuttaan päivittäin.

Joogaa kotona

Joogan harrastamisella on lukuisia positiivisia terveysvaikutuksia. Kun joogan aloittaa sydänsairauksien riski pienenee, aivotoiminta ja lihasten venyvyys paranee, ja verenpaine alenee. Ja tässä on joogan terveysvaikutuksista vain muutama.

Vietä vähemmän aikaa netissä

Tietokoneen tai puhelimen kytkeminen pois internetistä voi kuulostaa pelottavalta, mutta oikeastaan parantaa elämänlaatua. Tutkimukset osoittavat, että Facebook voi aiheuttaa yksinäisyyttä ja teknologia heikentää kykyämme ottaa katsekontakti. Hyviä syitä kiskaista piuhat irti!

Lue myös nämä:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat