Mainos

Viipurissa paljastunut laaja pedofiilitapaus

Viipurissa on paljastunut laaja katulasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Seksuaalista väkivaltaa on tehty jopa 7-vuotiaille tytöille. Valtaosa tapauksista ei tule koskaan ilmi, koska katulapsilla ei ole ketään, joka heitä kuuntelisi - saati aina uskoisi.

Suomalaisen Lahden diakoniainstituutin ylläpitämän katulasten tukipisteen hellyydessä lapset ovat alkaneen purkautua ja puhua kokemistaan kauheuksista. Dikoni-keskuksen lapset esittelivät avoimesti suomalaissediltä saamiaan seteleitä ja kertoivat setien rakastavan heitä kovasti.

Viipurin miliisin mukaan lähes aina asialla on suomalainen mies. Seksirikoksia tutkiva suomalaispoliisi epäilee suomalaisten osuutta liioiteltavan, mutta uskoo kotimaisten pedofiilien todellakin löytäneen Viipurin lapset seksikohteina.

Viipurin miliisissä ei ole erikoisryhmää seksirikoksille, joten ilmi tulleita juttuja pompotellaan nyt osastolta toiselle, eivätkä tutkimukset etene. Lisäksi nuorimmat omasta halustaan ilotyttöinä toimivat ovat Viipurissa vain 14-15 vuotiaita - ja tätäkin miliisi katsoo läpi sormien.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.