Mainos

Viinanen arvioi uudelleen Pohjolan irtisanomisia

Vakuutusyhtiö Pohjolan pääjohtaja Iiro Viinanen on arvioinut uudelleen yhtiön irtisanomistarvetta. Pohjola tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kouluttautua uudelleen yhtiössä avoinna oleviin tehtäviin.

Pääjohtaja Viinanen kertoo arvioineensa tilannetta uudelleen julkisen keskustelun ja Pohjolan asiakkaiden voimakkaiden reaktioiden vuoksi. Viimeksi tänään toimihenkilökeskusjärjestö STTK ehdotti, että ammattiliitot vetävät vakuutuksensa pois Pohjolasta, ellei toimihenkilöiden irtisanomisia peruta. Pohjola on sunnitellut irtisanovansa yli 200 toimihenkilöä samaan aikaan kun se jakaa kymmenkertaisen osingon edelliseen vuoteen verrattuna.

Viinanen myös puolusti tänään julkisuuteen toimittamassaan tiedotteessa yhtiön henkilöstövähennyksiä. Hän toisti vähennysten johtuvan siitä, että yhä suurempi osa asiakkaista haluaa hoitaa asiansa puhelimitse ja Internetin kautta. Lisäksi Viinanen korosti, että uutta työvoimaa tarvitaan nopeasti lisääntyvään eläkesäästämiseen. Hän myös muistutti yhtiön lisänneen atk-henkilöstöä.

Viinasen mukaan neuvottelut henkilöstön vähentämisestä on hoidettu asiallisessa hengessä ja yt-lain mukaan.
(MTV3-STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.