Mainos

Viilennystä iholle auringon jälkeen

NIVEA Tan Prolonging After Sun Lotion säilyttää auringon kosketuksen iholla pitkään. Se on uusi kevyesti päivettävä after sun -voide, joka perinteisen after sun -tuotteen viilentävän ja rauhoittavan vaikutuksen lisäksi pidentää ja syventää rusketusta. Voide sisältää myös E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.

NIVEAN tuotekehittelijät ovat kehittäneet tuotteen, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen sekä vahvistaa saatua rusketusta. NIVEA Tan Prolonging After Sun Lotionissa yhdistyvät siis after sun -voiteen ja päivettävän vartalovoiteen ominaisuudet.

NIVEA Tan Prolonging After Sun Lotion viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti auringon kuivattamaa ihoa. Voiteessa on miellyttävän kevyt koostumus ja se imeytyy nopeasti.

Pitkäkestoinen ja kaunis rusketus

Päivettynyt iho on hehkuvan ja hyvinvoivan näköinen. NIVEA Tan Prolonging After Sun Lotion -voide syventää luonnollista rusketusta ja auttaa ihoa pysymään kauniin päivettyneenä pitkään. Voide sisältää miedon DHA-yhdisteen, joka päivettää ihon uloimman kerroksen ja siten voimistaa auringossa hankittua päivetystä.

Suoja vapaita radikaaleja vastaan

Tavalliset vartalon kosteusvoiteet eivät riitä rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen, sillä niissä ei ole ihoa viilentäviä ja elvyttäviä ainesosia eikä suojaa vapaita radikaaleja vastaan. UV-säteily muodostaa iholla vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat soluvaurioita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. NIVEA Tan Prolonging After Sun Lotion sisältää Evitamiinia, joka suojelee ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.