Viikon kuuma mies: Teräsmies Tom Welling

Onko tässä maailman komein mies vai sarjakuvien supersankari? Molemmat, sillä kyseessä on tämän viikon kuuma mies Tom Welling.

Ahdistaako perjantai-iltapäivä? Tekisitkö jo mieli jättää työt ja lähteä viikonlopun viettoon? Ei hätää, katso kuvaa Tom Wellingistä, niin eiköhän ala helpottaa! Suositussa Smallville-sarjassa Teräsmiestä esittänyt hurmuri on Helmen valinta Viikon kuumaksi mieheksi.

Tumma, 190-senttiä pitkä ja klassisen komea Tom on kuin luotu parrasvaloihin, mutta mies itse kaihtaa Hollywoodia. Hän asustelee Kanadassa vaimonsa kanssa, mikä on huutava vääryys, sillä suuri yleisö ei pääse ihastelemaan tätä vihreäsilmäistä komistusta kovinkaan usein.

– En halua olla julkkis vain julkisuuden takia. Haluan tehdä töitä, mennä kotiin ja elää elämääni yksityisesti, näyttelijä on sanonut.

34-vuotias Tom aloitti uransa rakennusmiehenä, mutta hänet bongattiin pian malliksi. Tämän jälkeen hän nappasi roolin Smallville-sarjassa. Alunperin Tom kieltäytyi kahdesti Clark Kentin roolista, sillä pelkäsi, ettei olisi tarpeeksi hyvä niin legendaariseen rooliin. Onneksi Tom kuitenkin muutti mieltään, sillä kymmenen kautta kestäneestä Smallvillestä tuli pitkäaikaisin yhden päähahmon varaan rakennettu sarja. Se varmasti kertoo jotain Tom Wellingin vetovoimasta!

Tom muistuttaa muuten erehdyttävästi erästä toista Viikon komistusta:

Teinipojasta Teräsmieheksi – katso kuvagalleria!

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja