Viidakon tähtöset -Niko kertoi hauskimman joulumuistonsa

Viidakon tähtösten toisella kaudella nähtävä Niko Saarinen kertoi Subille hauskan joulumuiston lapsuudestaan.

Alun perin BB-talosta ja sittemmin chat-juontajana tutuksi tullut Niko Saarinen nähdään keväällä ainona miehenä Viidakon tähtöset -sarjan toisella kaudella. Joulunsa Niko viettää luultavasti äitinsä, tämän miesystävän sekä rakkaiden koiriensa kanssa Virossa.

Nikon mielestä parasta joulussa on lumi. Jouluruoista Nikoon uppoaa eritoten porkkanalaatikko, ja myös herkuista yksi on miehelle ylitse muiden.

– Ne karkit, joissa on sinivalkoraidalliset kääreet, on suosikkejani ehdottomasti, Niko sanoo tryffelikonvehteihin viitaten.

Lapsena joululahjat olivat Nikolle tärkeitä, mutta vanhemmiten niiden merkitys on vähentynyt. Kavereiden kanssa lahjat tulee edelleen vaihdettua, mutta perheen parissa vietetty aika on nykyisin paketteja tärkeämpää.

Vaikka usemmat lapsuuden jouluihin kuuluneet perinteet ovat vuosien saatossa jääneet unholaan, joistain asioista Niko pitää edelleen tiukasti kiinni. Jokainen aattoaamu on esimerkiksi aina alkanut Joulupukin kuumalinja -ohjelman katsomisella. Legendaariseen ohjelmaan liittyy myös hauska muisto.

Millainen huvittava kokemus Nikolla on Joulupukin kuumasta linjasta?Avaa Subin joulukalenterin 22. luukku ja lue Nikon paljastus!

Mitä Niko toivoo saavansa joululahjaksi? Lue koko haastattelu Subin netissä.

VIIDAKON TÄHTÖSET 2. kausi Subilla torstaisin klo 21, alkaen 11.4. Viime kauden parhaita nettipaloja katsottavissa ohjelman nettisivuilla: sub.fi/viidakontahtoset

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat