Vihdoinkin! Instagramiin tulee kaivattu toiminto – nyt loppuu kikkailu

Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – Katso video! 3:00
Katso videolta, miten Instagramin kauneussuodattimet toimivat.

Somejätti Facebookin omistuksessa oleva Instagram on tuomassa lisää ominaisuuksia tietokoneella palvelua käyttäville.

Vaikka Instagram onkin suunniteltu käytettäväksi kännykällä, on palvelun tietokoneversioon lisätty vuosien varrella vähitellen lisää ja lisää toimintoja. Aikoinaan nettiselaimen kautta pystyi ainoastaan selaamaan Instagramin sisältöä, mutta nykyisin onnistuu jopa pikaviestittely.

Se, mikä on kuitenkin tähän asti tietokoneversiosta puuttunut, on ollut mahdollisuus julkaista kuvia ja videoita. Käyttäjät, jotka ovat halunneet niin tehdä, ovat joutuneet käyttämään erinäisiä kiertoreittejä, kuten asentamaan Android-emulaattoreita ja käyttämään Instagram-sovellusta sen kautta. Tai sitten yksinkertaisesti ottamaan kännykän käteen ja hoitamaan kuvien julkaisun puhelimen natiivisovelluksella.

Lisäksi ammattikäyttöön on tarjolla lukuisia somekanavien managerointia helpottavia ohjelmistoja, joissa tuki Instagram-postausten tekemiselle on sisäänrakennettuna. Nämä ovat kuitenkin kankeita ratkaisuja peruskäyttäjille ja usein myös kalliita.

Kikkailun voi kuitenkin pian lopettaa, sillä Instagram on tuomassa web-versioonsa kuvien ja videoiden julkaisutoiminnon kaikille käyttäjille. Se ei kuitenkaan tule kaikille mahdolliseksi samalla kertaa, joten jos julkaiseminen ei vielä ole sinun tililläsi mahdollista tietokoneen selaimen kautta, kannattaa odotella rauhassa.

Aiheesta uutisoivan Gizmodon mukaan mahdollisuus julkaista sisältöä tietokoneen selaimen kautta on ollut yksi käyttäjien eniten toivomista ominaisuuksista.

Lähde: Gizmodo

Lue myös:

    Uusimmat