Mies tunnusti jotain outoa petitavoistaan kumppaninsa kanssa, Twitterissä äimistellään – toimisiko tämä sinun parisuhteessasi?

Irlantilaismiehen paljastus kauhistutti Twitterissä.

Suurimalle osalle pariskunnista on taatusti itsestään selvää, kumpi nukkuu sängyn oikealla ja kumpi vasemmalla puolella. Syitä paikan valintaan voi olla monia. Siihen voi vaikuttaa esimerkiksi se, kummalla kyljellä tapaa nukkua. Saattaa olla myös kätevämpää, että aamulla aikaisemmin heräävä nukkuu lähempänä ovea.

Vuonna 2012 Premier Inn -hotelliketjun teettämän kyselyn mukaan perustelujen joukossa ovat myös halu olla lähempänä lapsia tai jopa lämpöpatteria, uutisoi Huffington Post. Joku haluaa  kenties valita puolensa sen mukaan, mistä on paras näkymä televisioon. Kyselyyn osallistujien mielestä "omalla" puolella nukkuminen vaikuttaa suuresti myös unenlaatuun.

"Ilmeisesti se on outoa"

Nyt eräs mies on kuitenkin herättänyt ihmetystä kertomalla avoimesti Twitterissä omasta nukkumisjärjestelystään kumppaninsa kanssa. Irlantilainen Steve O'Rourke paljasti nimittäin, etteivät hän ja hänen kumppaninsa Amyn ole valinneet omia puoliaan lainkaan.

Itse asiassa Steve paljastaa, että he saattavat nukkua kummalla puolella tahansa illasta riippuen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Juttelimme juuri töissä ja ilmeisesti se on outoa, että emme Amyn kanssa nuku joka ilta samoilla puolilla sänkyä. Joinain öinä nukun ikkunan vieressä, toisina öinä oven vieressä. Ei kai se oikeasti ole niin epätavallista, eihän?

Steve jatkaa toteamalla, että ensimmäinen sänkyyn menevä päättää paikkaansa, eikä asiasta ole koskaan tullut riitaa. Paikkoja ei kuitenkaan vaihdeta joka yö. Pari siirtää tyynyjä ja kirjoja paikkansa mukaan. Lisäksi mies huomauttaa epäilijöille, ettei kumpikaan pariskunnan osapuolista ole avaruusolio.

"Ensin Brexit, nyt tämä"

Vaikka Steve muuta kuvitteleekin, niin tosiasiassa pariskunnan tapa on Twitter-käyttäjien mielestä vähintäänkin outo. Monen oli vaikea käsittää, miten joku voi toimia kyseisellä tavalla.

"Olen niin peloissani. Ensin Brexit, nyt tämä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen vain iloinen, että olette löytäneet toisenne, ettekä näin ollen tartuta muita oudoilla tavoillanne."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tuo on oikeastaan äärimmäisen outoa, hitto vie." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kunhan siihen on kummankin suostumus, se, mitä teette, on teidän kahden asia. Mutta älä sano, että jaatte hammasharjatkin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjät olivat vielä enemmän kauhuissaan kuullessaan lisäksi, ettei pariskunnalla ole omia, merkittyjä paikkoja ruokapöydän tai sohvankaan ääressä. Tätäkin Steve itse piti aivan tavallisena järjestelynä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja