Sarah paljasti hulvattoman pikkumaisen tavan, jolla kosti töykeälle asiakkaalle: "17 vuotta myöhemmin hymyilen edelleen"

Sarah jakoi Facebookissa hulvattoman kostotarinansa useiden vuosien takaa.

Amerikkalainen kirjailija ja ruokavalokuvaaja Sarah Bélanger Demaneuf jakoi Facebook-tilillään pikkumaisen kostonsa vuosien takaa. 

Sarah esittelee jakamassaan kuvassa joulukoristeen, jota nimittää "koston tähdeksi", ja kertoo, kuinka päätyi sen omistajaksi.

– Tämä on suosikkini joulukoristeista, mutta sen sijaan, että se symboloisi rauhaa ja hyvää tahtoa, se symboloi kostoa ja ilkeyttä, Sarah kirjoittaa.

Asiakas vaati koristetta alennettuun hintaan

Sarah kertoo, kuinka oli aikoinaan töissä vähittäismyymälässä joulun jälkeen, ja kaikki joulukoristeet olivat myynnissä 75 prosentin alennuksella. Kuvan tähti maksoi 50 senttiä.

Myymälään saapui hyvin pukeutunut, "kamala nainen", joka halusi neljä tähteä. Hän kuitenkin halusi maksaa niistä vain 25 senttiä kappaleelta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Koska emme olleet kirpputori, sanoin ei, ja hän alkoi kiistellä kanssani, ja muuttui yhä töykeämmäksi ja vihamielisemmäksi, Sarah muistelee.

Kun Sarah ei edelleenkään suostunut naisen vaatimukseen, tämä ilmoitti, että ketjun toisessa liikkeessä työskentelevä ystävä oli paljastanut koristeiden olevan seuraavana päivänä 90 prosentin alennuksessa, joten hän palaisi seuraavana päivänä hakemaan tähdet haluamaansa hintaan.

"En voi taata, että niitä on silloin enää", Sarah oli todennut.

"Niitä on 12 tässä liikkeessä. Ei kukaan osta kaikkia kahtatoista. Saan, mitä haluan, valmistaudu tuntemaan olosi typeräksi huomenna", asiakas puolestaan tylytti.

"Kostonhimoisimmat 30 dollaria, jotka olen ikinä käyttänyt"

Niinpä Sarah osti itse kaikki 12 tähtikoristetta. Eikä siinä vielä kaikki. Tämän jälkeen Sarah soitti mainittuun toiseen liikkeeseen ja osti sieltäkin kaikki tähtikoristeet. Ja "vain ollakseen vielä pikkumaisempi" hän soitti vielä kahteen muuhunkin liikkeeseen ja osti tähdet sieltäkin.

– Ne olivat kostonhimoisimmat 30 dollaria, jotka olen ikinä käyttänyt.

Seuraavana aamuna asiakas palasi liikkeeseen heti, kun se avasi ovensa.

– Minulla oli ilo kertoa hänelle, että kaikki tähtikoristeet Pohjois-Alabamasta oli myyty yhdelle asiakkaalle. Ilme hänen kasvoillaan oli jokaisen pennin arvoinen, Sarah myhäilee.

– Vuosien ajan olen antanut koristeita ystäville ja sukulaisille, mutta säästin yhden itselleni. 17 vuotta myöhemmin hymyilen edelleen ripustaessani sen kuuseeni.

Sarahin paljastuksella on 23 000 tykkäystä ja tuhansia jakoja. Moni kutsui Sarahia sankariksi.

Lähteet: Facebook, Mirror, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja