Saudi-Arabian pelaajat juhlivat sensaatiovoittoa kuin mestaruutta – ainutlaatuista kuvaa kulisseista

Saudi-Arabian pelaajat ottivat ilon irti sensaatiovoiton jälkeen – ainutlaatuista kuvaa kulisseista 2:13
Saudi-Arabian pelaajat ottivat ilon irti sensaatiovoiton jälkeen. Katso videolta ainutlaatuista kuvaa kulisseista.

Saudi-Arabia järjesti MM-kisojen alkulohkossa jättiyllätyksen, kun se kaatoi yhden kisojen suosikeista, Argentiinan, 2–1 tiistaina.

Ensimmäisellä puoliajalla Argentiina oli pelin päällä ja johti ottelua tauolla 1–0 Lionel Messin rangaistuspotkumaalilla. Toisen puoliajan alkuun Saudi-Arabia tuli hurjalla peli-ilmeellä ja jysäytti kaksi maalia pikatahtiin. Ensin Saleh Al Shehri toi saudit tasoihin, ja viisi minuuttia sen jälkeen Salem Al Dawsari taiteili komealla suorituksella Saudi-Arabian johtoon.

Argentiina ei onnistunut enää maalinteossa ja saudit pääsivät juhlimaan jymypaukkua heti ensimmäisessä ottelussaan. Ottelun jälkeen öljyvaltion pelaajat ottivat ilon kunnolla irti. Kameroihin tallentui saudien villiä juhlintaa stadionin uumenissa.

Katso Saudi-Arabian voitonjuhlat videolta.