Mainos

Videolla älyhammasharja, joka puhdistaa purukalustosi 3 sekunnissa

Myönnettäköön heti tämän jutun alkuun, että kyllä ovat asiat hyvin, jos hampaiden harjaaminen kahden minuutin ajan aamuisin ja iltaisin tuntuu stressaavalta.

Mutta keltäpä ei olisi jäänyt hampaat joskus aamulla pesemättä, kun siihen ei yksinkertaisesti ollut aikaa? Allekirjoittanut venyttää vähintään kerran viikossa nukkumaanmenoaan turhaan sen takia, "kun pitäisi vielä ne hampaatkin pestä".

Eli voisiko hampaiden harjauksen hoitaa aiempaa helpommin nykyteknologian avulla?

Kickstarter-palveussa rahoitusta etsivän Unicon mukaan voi. Innovaatio on saanut palvelussa taakseen suuren joukon tukijoita, joten kyseessä saattaa olla hyvinkin pätevä keksintö.

Unicon lupaus on kova:  Sen kehittämän hammasharjan väitetään pesevän hampaat kolmessa sekunnissa. Tämä onnistuu siten, että suuhun laitetaan U-kirjaimen muotoinen kouru, jossa on harjakset kolmella sivulla. Näin koko hammaskalusto harjataan kauttaaltaan hetkessä. Unicon väitteiden mukaan puhdistustulos on samaa luokkaa kuin perinteisessä hampaiden harjauksessa.

Laitteessa on kanavat hammastahnan syöttöä varten ja näin harjaaja saa käyttöönsä aina haluamansa määrän hammastahnaa harjauksen aikana.

Unico sisältää erilaisia harjapäitä ja koska nyt puhutaan älyhammaharjasta, niin sen toimintoja voidaan tietenkin ohjata kännykkäsovelluksen kautta.

Unico on kerännyt Kickstarterissa jo yli miljoonan dollarin rahoituksen ja ensimmäisten laitteiden pitäisi olla valmiina ensi vuoden alkupuolella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.