Mainos

VIDEO: Taapero roikkui kaulastaan parvekkeelta - asfalttimiehiltä uroteko

Singaporelainen äiti oli luottanut siihen, että lapsi nukkuu sängyssään sen hetken, kun hän saattaa toisen lapsensa lähelle kouluun. Vaan toisin kävi.  

Sosiaalisessa mediassa on jaettu ahkerasti videota, jossa vaippaikäinen tyttö on jäänyt jumiin parvekkeen kaiteen väliin, ja roikkuu päänsä varassa parvekkeen ulkopuolella. Tapaus sattui Singaporessa viime viikolla.

Pinteessä olevan pienokaisen huomasi aluksi vanhempi rouva, joka alkoi huutaa apua.

Apuun riensi ensin kaksi miestä, jotka eivät kuitenkaan pystyneet kiipeämään tytön avuksi. Tilanteen huomasi tietyömies, joka kiipesi tytön luokse.

Asfalttimies toimi neuvokkaasti ja piteli lasta sillä välin kun hänen työtoverinsa kiipesi työntämään lasta takaisin parvekkeelle. Pienokainen selvisi vaarallisesta tilanteesta vahingoittumattomana.

Singaporen kaupunki palkitsi molemmat miehet äskettäin urheudestaan.

Jälkeenpäin on selvinnyt, että lapsen äiti oli jättänyt tytön pieneksi hetkeksi yksin kotiin, jotta sai saatettua isomman lapsensa kouluun.

– Koulu on aivan lähellä, enkä voinut kuvitellakaan, että tällaista voisi sattua. Tyttö nukkui, enkä osannut aavistaa, että hän voisi herätä ja lähteä makuuhuoneesta vaeltelemaan, lapsen äiti sanoo.

Viranomaisten mukaan lapsi oli ilmeisesti yrittänyt tavoitella pudonnutta iPadia ja pudonnut siksi parvekkeen kaiteen väliin.

Tapauksesta kertovat muun muassa CBS News ja Expressen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.