VIDEO: Suomalaishiihtäjällä suunnitelmissa yllättävä alanvaihto

Hiihtäjä Mona-Liisa Malvalehto kertoi MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa hakevansa urheilun jälkeen töitä musiikkialalta.

MTV3-kanavan Huomenta Suomi piipahti hiihtäjäpariskunta Mona-Liisa Malvalehdon ja Ville Nousiaisen kotona. Perheen arkea sulostuttaa myös neljävuotias tytär Isabella.

– Päivä jaksottuu koko perheellä lapsen mukaan, aika minuuttiaikataululla. Eletään ikään kuin lapsen elämää, nukutaan, syödään ja käydään ulkoilemassa, pariskunta kertoi

Moni tuntee Malvalehdon lahjakkaana hiihtäjänä, mutta hän on myös taitava harmonikan soittaja. Harmonikansoiton viisinkertaisella Suomen mestarilla on taskussaan muun muassa Kultainen Harmonikka -kilpailun voitto vuodelta 1999 sekä Hopeinen Harmonikka -voitto vuodelta 1992.

Urheilun ohella Malvalehto jatkaa opintojaan Sibelius akatemiassa. Urheilu-uran jälkeen hän haluaakin keskittyä musiikkiin.

– Urheilu-uran jälkeen toivon, että saisin joskus ammatin musiikkipuolelta ja tuosta harmonikan soitosta. Uskon, että sieltä jotain väylää löytyy. Toki perhe-elämä ja arki on ykkösasia, mikä sitten määrittelee, että mitä muuta tehdään.

Sukella videon avulla hiihtäjäpariskunnan arkeen sekä ihaile Mona-Liisan taidonnäytettä harmonikan soitossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja