Video leviää: F1-kuski paljasti Sergio Pérezille olevansa ensi kauden sivussa?

Tulosruutu teki selkoa Hollannin F1-kisan kohokohdista.

Sosiaalisessa mediassa leviää videopätkä, jolla Daniel Ricciardo vaikuttaa sanovan Sergio Pérezille olevansa ensi vuoden sivussa ja yrittävänsä F1-paluuta vuodeksi 2024.

Ricciardo on ajanut McLarenilla viime kaudesta lähtien, mutta tämä sesonki on ollut häneltä todella vaisu. Ricciardolla on tältä vuodelta kasassa vain 19 MM-pistettä, kun tallikaveri Lando Norris on kaasutellut 82 pinnaa.

33-vuotiaan Ricciardon F1-tulevaisuus on usvan peitossa. Spekulaatioita on omiaan nostattamaan tuore sosiaalisessa mediassa leviävä videopätkä, joka on kuvattu viikonloppuna Hollannin GP:n yhteydessä Zandvoortissa.

– Vuosi taukoa, takaisin 2024, Ricciardo vaikuttaa sanovan vieressään kävelevälle Red Bull -kuski Sergio Pérezille.

Video on lyhyt, eikä siinä kuulu muuta keskustelua. Ei voida mennä takuuseen, että Ricciardo tarkoitti olevansa varmasti ensi vuoden sivussa – on myös mahdollista, että hän on spekuloinut vaihtoehdoilla ja sanonut aiemmin jotain muuta, mitä ensi vuonna voisi tapahtua.

Ricciardo on voittanut urallaan kahdeksan osakilpailua. Viimeisin voitto oli edellisenä vuonna Italian GP:ssä – hänen McLaren-ajanjaksonsa toistaiseksi ainoa palkintokorokesijoitus. Hollannin GP:ssä hänen vaisut otteensa jatkuivat ja hän rämpi maaliin 17:ntenä.

Lue myös:

    Uusimmat