Daniel Ricciardo perui kovan uhkauksensa – "Olen sen velkaa kaikille"

Red Bullin teknisiin ongelmiin turhautunut Daniel Ricciardo kiirehti selventämään asioita sosiaalisessa mediassa.

Ylälaidan videolla Ricciardon turhautunut uhkaus Meksikon kisan jälkeen.

Ricciardo ajoi Meksikossa paalupaikalle, mutta kisa loppui jo alkupuolella teknisen ongelman vuoksi. Red Bull -auto ja etenkin sen voimayksikkö ovat pettäneet Ricciardon useaan otteeseen tälä kaudella.

Kisan jälkeen hän kävi kovilla kierroksilla ja uhkasi antaa autonsa ensi kauden seuraajalleen Pierre Gaslylle kahteen viimeiseen kisaan.

– En näe perusteita, että ajaisin vielä kaksi seuraavaa kisaa. En ole taikauskoinen, tai mitään sellaista p**kaa, mutta auto on kirottu, Ricciardo tilitti sunnuntaina.

– Tällaista tapahtuu sunnuntaisin. En tiedä, mutta auto on… Annetaan Gaslyn ajaa sillä. Minulle riittää.


Ricciardonkin tunteet ovat pikkuhiljaa tasaantuneet. Hän latasi Instagramiin videon, jossa perui kovia uhkauksiaan, jotka tuli sanottua tunnekuohussa.

– Haluan selventää pari juttua. Ensinnäkin, aion ajaa kaksi viimeistä kisaa. Tällä kaudella on ollut valtavasti ylä- ja alamäkiä, valitettavasti enemmän alamäkeä. Se on ollut turhauttavaa, en aio kiistää sitä, Ricciardo totesi videollaan.

– Olen kuitenkin velkaa itselleni ja kaikille, että otamme vielä kaksi yritystä ennen kuin hyvästelemme. Eli olen mukana, tarvitsin vain pari vapaapäivää ja nyt tuntuu hyvältä, hän päätti pitämällä kahta sormea pystyssä.


Ricciardo siirtyy ensi kaudeksi Renault-talliin. Hän on ollut tähänastisen uransa Red Bullin perheessä, ensin Toro Rosson testikuskina ja HRT-tallissa lainalla kaudella 2011. Seuraavat kaksi kautta hän kisasi Toro Rossolla ja viimeiseksi jäävä kausi on viides Red Bullilla.

Lue myös:

    Uusimmat