F1:n loppukauden kisoissa kova panos – tähtikuski teki tallipomon kanssa hurjapäisen tatuointivedon

F1-tähtikuski Daniel Ricciardo jättää Renault-tallin tämän kauden jälkeen. Ricciardo saattaa jättää myös pysyvän jäljen Renaultin tallipäällikköön Cyril Abitebouliin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ricciardon ja Abiteboulin keskinäinen ja varsin hurjapäinen veto paljastui viime viikonlopun Britannian kisan alla. Tuolloin selvisi, että Abiteboul ottaa tatuoinnin, mikäli Ricciardo pystyisi nousemaan palkintokorokkeelle kisassa.

Kyseinen saavutus ei jäänyt kauaksi Britannian ensimmäisessä kisassa, jossa Ricciardo oli neljäs.

Taustalla on isompi kuva, sillä Renault ei ole napannut vielä yhtään palkintokorokepaikkaa sen jälkeen, kun se palasi formuloihin vuonna 2016.

Ricciardon ja Abiteboulin veto on voimassa loppukauden kisoissa, eli niin pitkään kun Ricciardo edustaa Renaultia.

– Hänellä ei ole vielä yhtään tatuointia, joten tuo on iso juttu hänelle, Ricciardo naureskeli Espanjan GP -viikonlopun alla.

Australialaiskuljettajalta tiedusteltiin, että millaisen tatuoinnin hän meinaa hankkia pomolleen.

– Se on varmasti joku sponttaani idea. Jotain hauskaa. Sen pitää olla sellainen, että kun hän katsoo sitä, hän voi vain miettiä, että "ah, voi niitä aikoja".

Renault kuuluu niin sanottuun keskikastin taistoon F1:ssä. Ranskalaistallin palkintopallisijoitukset vaatisivat pientä ihmettä, sillä Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas sekä Red Bullin Max Verstappen ovat tällä hetkellä karussa muilta.

Kaikkea voi kuitenkin tapahtua.

– Saan varmaan sakot, jos juon taas samppanjaa kengästäni. Mutta se on sen arvoista, Ricciardo maalaili jo palkintokorokkeelle paluuta ja tavaramerkkinsä toteutusta.

Lue myös:

    Uusimmat