Mainos

VIDEO: Kumpi on parempi, Espoo vai Helsinki? Johtajat kehukilvassa

Kahden Suomen suurimman kaupungin johtajat ottivat Huomenta Suomen haasteen vastaan ja kehuivat toisiaan vuolain sanoin.

– Espoo on huikea menestystarina. Espoo on älyttömän luonnonkaunis ja siellä on helppo rakentaa sellaisia asuinalueita, joissa ihmiset viihtyvät, Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen aloitti.

Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä jatkoi kehumalla esimerkiksi Helsingin liikennejärjestelyitä sekä kantakaupunkialueita.

Katso yllä olevalta videolta kaupunginjohtajien hauska kehumisbattle, jossa miehet jakoivat myös kaupunkeihin liittyviä omia muistojaan.

Kehumistempaus liittyy huomenna järjestettävään Hyvän hiilloksen iltaan.

Illan järjestää ryhmä ihmisiä ja yrityksiä, joita yhdistää halu etsiä uusia näkökulmia yritysmaailmaan ja yhdistää hyvää mieltä yrityskulttuuriin.

Hyvän hiilloksen ilta on saanut inspiraationsa Hyvänmielenosoitus-tapahtumasta, jossa hyvää mieltä käytiin osoittamassa kaikissa Suomessa olevissa eri maita edustavissa suurlähetystöissä.  

Kampanjan järjestää voittoa tavoittelematon Hyvänmielenosoitus –yhdistys yhteistyössä MTV:n ja mediatoimistokonserni Omnicom Media Groupin kanssa.

Mistä on kyse? Miten voin itse osallistua? Katso lisätietoja täältä!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.