Victoria luki aviomiehelleen kirjeen, jonka kirjoitti ennen tämän tapaamista: "En voinut uskoa, kuinka täydellisesti se kuvasi meidän tarinaamme"

7:20
Miten onnistua hääkuvissa? Katso keskustelua aiheesta yltä!

Australialaisnainen luki tulevalle aviomiehelleen rakkauskirjeen, jonka hän kirjoitti kolme vuotta sitten, ennen miehen tapaamista. Aiheesta uutisoi Daily Mail.

Kolme vuotta sitten australialainen Victoria Laniakea, nyt 28, päätti kirjoittaa tulevalle puolisolleen rakkauskirjeen. Silloin Victoria oli vielä sinkku eikä ollut tavannut tulevaa aviomiestään. Kirjeessä hän kuitenkin kuvaili tämän luonteenpiirteitä.

Vuonna 2015 Victoria muutti Canberraan, jossa hän tapasi tulevan puolisonsa. Tänä vuonna Victoria ja Philippe Lorrain, 35, menivät naimisiin ja morsian luki aviopuolisolleen tämän kolme vuotta sitten kirjoittamansa kirjeen.

Yksi asia yllätti: se, kuinka hyvin kirje kuvasi Philippeä ja heidän rakkauttaan, vaikka Victoria ei ollut koskaan tavannut miestä ennen kirjeen kirjoittamista.

– Kuinka hän on vahva, mutta hellä. Kuinka hän on pystynyt ja pystyy selviytymään jokaisesta myrskystä, mutta silti vie löytämänsä hyönteiset ulos talosta niiden tappamisen sijaan. Kuinka hän oli lähellä, mutta alun perin niin paljon kauempana, Victoria selittää kirjeen sisältöä Daily Mailin haastattelussa.

– Se [kirje] on todella henkilökohtainen, mutta en voinut uskoa, kuinka täydellisesti se kuvasi Philippeä ja meidän tarinaamme. Ne asiat, joita hän sanoi minulle, kuten kuinka hän on iloinen, ettemme tavanneet aiemmin, koska meidän molempien täytyi kasvaa niiksi ihmisiksi, joita meidän täytyi olla, kun vihdoin tapasimme.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kohtaloa?

Victoria selittää, kuinka tähtiä katsoessaan hänestä tuntui, että hänen puolisonsa katsoi niitä myös. Tuleva puoliso olikin avaruus- ja ilmakehätutkija, joka katseli iltaisin usein tähtiä, sillä hänen työtään oli suunnitella satelliitteja.

Victorian mukaan hän ei kuitenkaan ollut ainoa, joka uskoi kohtaloon. Hänen mukaansa Philippe oli lähtenyt Saksasta Australiaan etsimään jotakin, jota mies ei itsekään osannut nimetä – mutta luotti tunteeseen.

Victorian mukaan onkin selvää, että kirje osoittaa heidän rakkautensa olleen kohtaloa.

– Oli myös syvä tunne yhteydestä. Kuin olisin tiennyt, että olen tavannut hänet aikaisemmin, kun me tapasimme ensi kerran. Sen olin kirjoittanut tähän kirjeeseen.

Myös Philippen mukaan kirje kuvastaa heidän rakkauttaan täysin ja tuntuu kuin hänen vaimonsa olisi voinut kirjoittaa sen vasta edellisellä viikolla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Asuivat tietämättään lähes vierekkäisissä taloissa

Häissä kuulluissa puheissa kerrottiin, kuinka lähellä pariskunnan ensitapaaminen oli monta kertaa ollut. Ennen tapaamistaan molemmat olivat muuttaneet kolme kertaa neljän vuoden aikana, joka kerta vain muutaman kuukauden päässä toisistaan ja suhteellisen lähelle toisiaan.

Lopulta Victorian ja Philippen kodeilla oli välimatkaa vain 500 metriä! Sulhanen asioi samassa postitoimistossa, jossa morsian oli töissä ja käveli joka päivä tämän talon ohi. Victoria myös kävi samassa rakennuksessa luennoilla, joissa Philippe suoritti tohtorin tutkintoaan.

Lopulta paikallisessa baarissa pariskunta tapasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja