Pariskunnan uskomaton rakkaustarina – vanha valokuva paljasti yhteyden kymmenen vuoden takaa

Puolisonsa lapsuuskuvaa tutkiessaan mies näki kuvassa jotain, joka sai hänet hieraisemaan silmiään kerran jos toisenkin. 

Moni uskoo, että elämämme risteävät ennen ensikohtaamista sen henkilön kanssa, jonka kanssa haluamme viettää loppuelämämme. Tämä ei välttämättä ole aivan pelkkää huuhaa-puhetta, sillä eräs pariskunta on pystynyt määrittämään tämän hetken, ja heillä on olemassa siitä myös todiste – kymmenen vuoden takainen lomakuva.

Kohtaaminen oli rakkautta ensisilmäyksellä 

Kun Lontoossa nykyisin asuva, alun perin Kosovosta kotoisin oleva Verona Koliqi tutki miehensä kanssa vuosikymmen sitten otettua lomakuvaa, aviomies Mirand Buzakukin silmät osuivat naisen perheen takana olevaan poikaan.

– Hän huomasi, että takana olleella lapsella oli samanlainen paita, samanlaiset shortsit ja uimapatja, kuin hänellä oli ollut, Verona kertoo erikoisesta tilanteesta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka kuvan taustalla oleva hahmo oli tuttu, pariskunta ei aluksi pitänyt mahdollisena, että he olisivat molemmat lomailleet samassa paikassa ja olleet samalla rannalla samaan aikaan. Mirandin perhe kuitenkin vahvisti, että myös heidän perheensä oli lomaillut kyseisellä montenegrolaisella rannalla kuvanottohetkellä. He olivat kuin olivatkin kohdanneet toisensa jo lapsuudessa. 

Vei kuitenkin useamman vuoden, aina kesään 2016 saakka, ennen kuin pariskunnan tiet kohtasivat lopullisesti. Kohtaaminen oli selväsi rakkautta ensi silmäyksellä, sillä vain vuotta myöhemmin pariskunta meni kihloihin. Tämä tarina todistaa, että kohtalolla voi todellakin olla sormensa pelissä monen rakkaustarinan synnyssä.

Lähde: Independent  

***

10:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja