Mainos

Mies matkasi toiselle puolelle maailmaa tavatakseen tyttöystävänsä ensimmäisen kerran – ja kosiakseen häntä

Voiko suhde, jossa eri puolilta maailmaa tuleva pariskunta kohtaa toisensa vain muutama kuukausi ennen häitä, toimia? Tämän miehen mukaan voi. 

Kaukosuhteet voivat olla melko raastavia. Lähes mahdottomaksi kaukosuhde muuttuu siinä vaiheessa, jos elämäsi rakkaus asuu toisella puolella maapalloa, etkä itse asiassa ole tavannut häntä kasvotusten kertaakaan. Tästä on kyse yhdysvaltalaisessa 90 Day Fiancé: Before the 90 Days -ohjelmassa, jossa toisilleen tuntemattomat, eri puolilla maailmaa asuvat henkilöt menevät naimisiin. Kielimuureilta, kulttuurishokeilta ja häästressiltä ei vältytä.

Yksi näistä rohkeista ohjelmaan osallistuneista on floridalainen Larry Passariello, joka matkasi Filippiineille tapaamaan ensimmäistä kertaa tulevan vaimonsa Jennyn, johon hän oli tutustunut aikaisemmin netin välityksellä. Men’s Health -sivustolle antamansa haastattelun mukaan tämä erikoinen kokemus opetti miehelle muutaman tärkeän seikan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Opetus 1: Kosi puolisoasi jossain hänelle merkityksellisessä paikassa – vaikka hautausmaalla

Larry oli suunnitellut kosivansa Jennya vanhassa kirkossa keskellä kaunista puistoa, mutta matkalla hänen mielensä muuttui. Nähtyään, kuinka innoissaan nainen oli matkan varrella eräästä näkemästään haudasta, hän päätti vetää sormuksen esiin. Ja se oli hänen elämänsä paras päätös. 

– Hän sanoi rakastavansa erilaisuuttani, Larry kertoo onnistuneesta kosinnasta.

Opetus 2: Kun tapaat puolisosi vanhemmat ensimmäistä kertaa, varmista, että pystyt syömään aterian, jota he ovat valmistaneet viisi tuntia

Jennyn vanhemmat olivat valmistautuneet sulhasen ensimmäiseen kohtaamiseen huolella, ja he olivat valmistaneet heille ateriaksi aikaa vievää sianliharuokaa. Vatsakivuista johtuen Larry jätti annoksensa syömättä, mikä johti kiusalliseen tilanteeseen ja vihaisiin katseisiin. Larry suositteleekin kaikkia sulhasehdokkaita syömään anopin valmistamat ruoat mukisematta, vaikka olosi olisi millainen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Paras vaihtoehto olisi ollut vain syödä se, mies pohtii kuinka olisi voinut välttyä kaikelta siltä draamalta. 

Opetus 3: Sinä ja kumppanisi saatatte olla erilaisia ulkoisesti, mutta syvemmät asiat merkitsevät eniten

Kun tapaa toisen ihmisen ensimmäistä kertaa, hänestä oppii monia uusia asioita. Näin kävi myös Larrylle, joka järkyttyi saatuaan tietää, että hänen tuleva morsiamensa ei syö pannukakkuja. Vaikka ulospäin eroavaisuuksia saattaakin olla lukuisia, Larry haluaa muistuttaa, että sisin on se, joka merkitsee.

Erikoisesta ensikohtamisestaan huolimatta ainakin miehen Facebook-profiilin mukaan näyttää vahvasti siltä, että pariskunta on edelleen onnellisesti yhdessä.

***

10:00

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja