Victoria Beckhamin julkaisema kuva pojistaan laukaisi välittömästi spekulaatiot – karkasiko 21-vuotias Brooklyn jo vihille kaikessa hiljaisuudessa?

Fanit spekuloivat, että hiljattain kihlauksensa julkistanut Brooklyn Beckham olisi mennyt kaikessa hiljaisuudessa naimisiin. 

Beckhamin perhe julkisti heinäkuussa iloisia uutisia, kun perheen esikoispoika Brooklyn, 21, ilmoitti kihlautuneensa näyttelijärakkaansa Nicola Peltzin, 25, kanssa.

Nuori pari ikuistettiin lomailemassa myös koko Beckhamin klaanin kanssa Italiassa, ja molemmat ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa rakkautta tihkuvia päivityksiä koko kesän.

Kihlaus tuli monille yllätyksenä, sillä Beckham seurusteli vielä viime kesänä malli Hana Crossin kanssa, ja hänet yhdistettiin ennen Peltziä myös pariin muuhun julkkiskaunottareen.

Nyt joillain tahoilla uskotaan, että pari on karannut vauhdilla myös vihille. Spekulaatiot käynnistyivät heti, kun äiti Victoria Beckham julkaisi Instagram-tilillään kuvan Brooklynista ja tämän veljestä Cruzista. Kuvassa Brooklynin vasemmassa nimettömässä kimaltaa kultainen sormus. Kuvatekstistä käy ilmi, että kuvan on ottanut Peltz.

– Onko Brooklyn jo mennyt naimisiin?

– Hei, tuohan on vihkisormus!

– Eikö hän vasta julkistanut kihlautuneensa?

Asiasta uutisoivan Mirror-lehden mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Brooklyn on viime viikkoina nähty sormus sormessaan.

Lehden mukaan Peltz on jo kiusoitellut sosiaalisessa mediassa erään kuvan yhteydessä, että hän olisi jo rouva, ja myös kyseisessä kuvassa Brooklynilla oli samainen kultasormus sormessaan.

Myös Peltzin pari päivää sitten julkaiseman Instagram-kuvan kuvateksti on herättänyt hämmennystä. Pari poseeraa kuvassa jälleen yhdessä hempeissä tunnelmissa, ja kuvatekstiksi kaunotar oli kirjoittanut "baby b". Useimmat ovat lienee tulkinneet tämän viittaavan hänen kihlattuunsa, mutta kommenttikenttään oli ilmestynyt myös jo onnitteluja raskausuutisista.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja