Brooklyn Beckham karkasi kihloihin näyttelijärakkaansa kanssa – tyrmäävän kihlajaiskuvan taustalta hellyttävä paljastus

Beckhamien naistenmiehenäkin mainetta niittänyt esikoispoika Brooklyn ilmoitti viikonloppuna kihlautuneensa näyttelijärakkaansa kanssa.

David ja Victoria Beckhamin perheessä heinäkuu on ollut yhtä juhlahumua. Julkkispari vietti reilu viikko sitten 21-vuotishääpäiväänsä ja viime viikolla perhe onnitteli suloisin viestein 9 vuotta täyttänyttä kuopusta Harper Seveniä tämän syntymäpäivänä.

Viikonloppuna perheen esikoispoika Brookyln puolestaan paljasti menneensä kihloihin näyttelijärakkaansa Nicola Peltzin kanssa.

Nuori pari julkisti kihlausuutiset Instagram-tileillään. Molemmat julkaisivat saman, upean kuvan, jossa keltaiseen mekkoon pukeutunut Peltz ja pukuun sonnustautunut Beckham syleilevät toisiaan kauniissa maisemassa uppoutuneina toistensa katseisiin.

Beckham paljasti omalla tilillään, että kosinta oli itse asiassa tapahtunut kaikessa hiljaisuudessa jo viikkoja aiemmin.

– Kaksi viikkoa sitten kysyin sielunkumppaniltani, tuleeko hän vaimokseni ja hän vastasi myöntävästi. Olen maailman onnellisin mies. Lupaan olla paras aviomies ja myös paras isä joskus tulevaisuudessa. Rakastan sinua, kultaseni, hän kirjoitti.

Peltz hehkutti omassa päivityksessään Beckhamin tehneen hänestä maailman onnekkaimman tytön.

– En malta odottaa sitä, että saan viettää lopun elämääni rinnallasi. Rakkautesi on kallein lahja, kirjoitti Peltz.

Hän tuli samalla tehneeksi hellyttävän paljastuksen siitä, kuka kauniin ja tunnelmallisen kihlajaiskuvan takana oli.

– Kiitos Harperille kuvasta, Peltz kiitti kihlattunsa 9-vuotiasta pikkusiskoa vielä kirjoituksensa lopuksi.

Myös sulhasen vanhemmat ottivat uutiset riemulla vastaan ja julkaisivat niin ikään saman kuvan omilla Instagram-tileillään.

– Emme voisi olla iloisempia siitä, että Brooklyn ja Nicole menevät naimisiin! Toivotamme teille valtavasti rakkautta ja elämänmittaista onnea! Victoria kirjoitti.

Brooklyn Beckham oli nuoresta iästään huolimatta ehtinyt saada ennen kihlaustaan jo melkoisen naistenmiehen maineen

Valokuvaajana uraa luova 21-vuotias Beckham erosi viime kesänä mallityttöystävästään Hana Crossista yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Ennen Peltziä hän ehti tapailla myös kanadalaista Natalie Ganzhornia sekä ilmeisesti myös Phoebe Torrancea.

Peltz, 25, on puolestaan tullut tunnetuksi Transformers-leffasarjasta. Pariskunnan suhteesta uutisoihiin ensimmäisen kerran loka-marraskuussa 2019, joten pari oli seurustellut ennen kihlaustaan noin seitsemän kuukautta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja