Beckhamien klaani suuntasi perhelomalle Italiaan – Brooklyn, 21, hempeili tuoreen kihlattunsa kanssa

Beckhamin perhe lomaili hiljattain Italiassa. Myös esikoispoika Brooklynin tuore kihlattu Nicola Peltz otettiin mukaan perhelomalle.

Beckhamien perhe suuntasi heinäkuun puolivälin tienoilla hulppealle perhelomalle Italian Pugliaan. David ja Victoria Beckhamin ja heidän neljän lapsensa Brooklynin, Romeon, Cruzin ja Harperin lisäksi mukana oli myös esikoispoika Brooklynin tuore kihlattu Nicola Peltz.

Klaani majoittui lomansa aikana yksityiseen huvilaan, johon kuului oma uima-allas. Perhe kuvattiin kuitenkin muun muassa polkupyöräilemästä alueelta.

Eräänä iltana koko konkkaronkka suuntasi myös Borgo Egnaziassa sijaitsevaan La Frasca -ravintolaan yhteiselle illalliselle. Julkkikset saapuivat eräänä iltana myös muina miehinä paikalliselle torille, missä oli tarjolla paikallisia herkkuja, kuten mozzarellaa ja focacciaa sekä perinteistä italialaista musiikkia. 

Pelkästä herkuttelusta ja nautiskelusta ei ollut kyse, että eräänä aamuna ennen uimarannalle menoa ainakin osa seurueesta kävi aamulla tekemässä kuntosalitreenin. Tuoreelle kihlaparille Brooklynille ja Nicolalle jäi kuitenkin myös aikaa hempeillä rantatuoleissa.

Entinen maajoukkuejalkapalloilija David vaikutti pitäneen pojilleen myös jalkapallotreenit lomaviikon aikana.

Brooklyn ja näyttelijärakas Nicola Peltz ilmoittivat kihlauksestaan Instagram-tileillään aiemmin heinäkuussa. Pari julkisti asian julkaisemalla näyttävän pariskuntakuvan, jossa molempien sormissa kimalsi sormus.

Peltzin Instagram-tililtä kävi ilmi, että kihlajaiskuvan oli ottanut Beckhamin perheen kuopus, hiljattain yhdeksän vuotta täyttänyt Harper.

Myös David ja Victoria julistivat omilla Instagram-tileillään olevansa hyvin iloisia esikoisensa kihlausuutisesta. Beckhamit itse viettivät heinäkuun alkupuolella jo 21. hääpäiväänsä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja