Brooklyn Beckhamin ex-tyttöystävä yllättyi kihlausuutisesta – tilittää katkerasti lapselliseksi kutsumastaan exästään: "Joka kuukausi uusi typykkä kierroksessa"

21-vuotiaan Brooklyn Beckhamin kihlaus yllätti hänen ex-tyttöystävänsä Lexy Panterran.

Beckhamin klaani iloitsi heinäkuussa sosiaalisessa mediassa, kun perheen esikoinen Brooklyn ilmoitti kihlautuneensa näyttelijärakkaansa Nicola Peltzin kanssa.

Beckham, 21, ja Peltz, 25, ovat seurustelleet tiettävästi vasta viime syksystä lähtien. Nuoresta iästään huolimatta Beckham oli ennen kihlaustaan ehtinyt hankkia jo melkoisen naistenmiehen maineen, sillä vielä viime kesänä hän seurusteli malli Hana Crossin kanssa ja ennen suhdettaan Peltziin hänet ehdittiin yhdistää kahteen muuhunkin kaunottareen.

David ja Victoria Beckham vaikuttivat sosiaaliseen mediaan julkaisemien päivitystensä perusteella olevan vilpittömän innoissaan poikansa avioliittoaikeista, ja Peltz pääsi heinäkuussa mukaan myös Beckhamien perhelomalle.

Brooklynia vuoden verran deittaillut amerikkalaislaulaja Lexy Panterra, 30, sen sijaan sanoo The Sun -lehdelle yllättyneensä suuresti exänsä kihlausuutisesta.

– Olin aika järkyttynyt ja hämmentynyt, kun kuulin hänen menneen kihloihin. En olisi odottanut sitä häneltä. Ja rehellisesti, Brooklyn ei ole valmis menemään naimisiin. Hän on aivan liian nuori ja lapsellinen, sanoo Panterra.

– Hänellähän oli joka kuukausi uusi typykkä kierroksessa.

Panterra sanoo lehdelle jättäneensä Brooklynin, sillä tämä ei suhtautunut hänen mielestään riittävän vakavasti heidän suhteeseensa, jolle asetti haasteensa myös se, että Panterra asuu Los Angelesissa ja Beckham sekä New Yorkissa että Englannissa.

Pari tapasi ensimmäisen kerran Coachella-festareilla vuonna 2017. Hän sanoo, että Beckham oli tullut pyytämään yhteiskuvaa hänen kanssaan, eikä hän ollut tiennyt, kuka hän on.

– Hän oli todella nuori, enkä todellakaan ihastunut häneen heti. Sitten kuva päätyi iltapäivälehteen ja ajattelin, että wau, hän on Victoria Beckhamin poika, kertoo Panterra, jonka mukaan pari alkoi lopulta tapailla soiteltuaan ensin Facetime-puheluita.

Panterran ja Beckhamin suhde ei koskaan ollut niin vakava, että Panterra olisi esitelty Beckhamin vanhemmille.

Mirrorin mukaan Beckham ei ole lotkauttanut korvaansa Panterran puheille. Nimettömän lähteen mukaan hän on Peltzin kanssa niin onnellinen, etteivät ilkeät puheet hetkauta häntä.

– On ikävää, että Lexy puhui hänestä niin rumasti, mutta se ei mene ihon alle. Ainoa asia, millä on merkitystä hänelle, on se, että Nicola tahtoo naimisiin hänen kanssaan. Lexyn mielipiteellä ei ole merkitystä.

Lue myös:

    Uusimmat