Vettel haluaa kutsun Bottaksen saunailtaan – olutlaatu kiinnostaa

Sebastian Vettel on tunnettu Suomen ystävä ja hän haluaisi saunoa Valtteri Bottaksen kanssa.

Bottas sanoi eilen Unkarin GP:n lehdistötilaisuudessa, että hänen suunnitelmansa kesätauon alkuun on palata koti-Suomeen, mennä saunaan ja ottaa olut, kunhan testaaminen on hoidettu.

Kisan kärkikolmikolta, Vetteliltä, Kimi Räikköseltä ja Bottakselta tiedusteltiin sopimustilannetta, koska jokaisen sopimus päättyy tähän vuoteen.

– Nyt on vähän aikaa puhua näistä asioista, mutta haluaisin myös tietää, kuinka kauan Valtteri kestää saunassa ja millaista olutta hän juo. Odotan siis kutsua, Vettel veisteli.


Sekä Vettelin, Räikkösen että Bottaksen kohdalta alkaa vaikuttaa entistä enemmän siltä, että kaikki jatkavat samoissa ajohaalareissa kuin tälläkin kaudella.

– Tilanne ei ole erilainen kuin muinakaan vuosina. Päätös ei oikeastaan ole minun. Talli tietää mikä on minun suosikkivaihtoehtoni ja saa nähdä mitä tapahtuu, Räikkönen totesi.

Bottas oli samoilla linjoilla.

– Pian aloitamme, meidän pitää puhua siitä, mitä tapahtuu. Minulla ei ole tietoa tulevaisuudesta vielä, joten puhumme jostain kohtaa. Ongelma on siinä, ettei kännykkä ole niin hyvä saunassa. Se ei toimi, joten ei kannata odottaa mitään Spassa, Bottas sanaili ja viittasi seuraavana ajettavaan kisaan.


Lue myös:

    Uusimmat