Versacen luksusvaatteita saa nyt Suomessa edullisesti

Versacen vaatteita myydään tästä päivästä 17.11 alkaen tietyissä H&M-myymälöissä ympäri maailmaa. Helmi esittelee tuoreen malliston parhaimmistoa.

Versacen ja suositun ruotsalaisen H&M-ketjun yhteistyö kulminoitui tänään kauppoihin saapuvaan Versace for H&M-mallistoon. Kaikki Helmen esittelemät asut on saatavilla Suomessa.

Pirteää pinkkiä

Mallistossa on useita pinkkejä vaatekappaleita, jotka ovat vertaansa vailla pirteydessään. Myös miehille on pian tarjolla pinkkiä huippumuotia kohtuuhintaan.

Yksityiskohtaisia mekkoja

Myös mielenkiintoisille mekoille on löytynyt paikkansa Versacen tuoreimmassa mallistossa. Muun muassa aurinkorantojen hehku ja klassiset mallit ovat rinnakkain sopusoinnussa pian kaikkien saataville tulevissa asuissa.

Erikoisia graafisia kuoseja miehille

Myös miehet on huomioitu mallistossa. Versacen uutuuksissa uskallusta ei ole puuttunut edes miesten muodin puolella. Kauppoihin tiensä tulevat löytämään värikkäät ja graafiset miesten asukokonaisuudet.

Versace for H&M –mallisto tuli myyntiin valikoiduissa H&M-myymälöissä tänään kello 8.00. Suomessa Versacen suunnittelemia vaatteita tullaan myymään Helsingin Aleksanterinkadun myymälässä, Tampereen Hämeenkadun myymälässä sekä Turun Aurakadun myymälässä.

Katso Versacen upea muotinäytös!

MTV3/Helmi

Kuvat: H&M

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja